Dobra vest – Sergej Trifunović se oporavlja!

Glumac Sergej Trifunović kome je u nedelju naveče pozlilo na sceni Pozorišta mladih u Novom Sadu na početku gostujuće predstave „Voz“,zadržan je oko sat vremena na Institutu za kardiovaskularne bolesti u Sremskoj Kamenici i iste večeri vratio se u Beograd.

Kako je „Novostima“ potvrdio organizator gostovanja ove predstave Aleksandar Petrović, Trifunović mu je još u nedelju naveče javio da se dobro oseća i da će već za nekoliko dana predstava biti odigrana u Novom Sadu.

Glumcu je pozlilo samo nekoliko minuta posle početka predstave u Pozorištu mladih. Pred punom salom na scenu su izašli Trifunović i Voja Brajović. Posle pet minuta Trifunović je otišao iza scene, a nedugo za njim i Brajović.Kako ih nije bilo nekoliko minuta, publika je počela da se komeša i da negoduje. Tada se ponovo pojavio Trifunović i obratio se publici:- Ljudi, pokušao sam da igram, ali ne ide. Ne osećam se dobro. Izvinjavam se, predstava će morati da bude otkazana – rekao je glumac koji je zatim prevezen kolima Hitne pomoći na Institut u Kamenicu.