KARLEUŠA: Pišite o ocu koji pored groba grli plišanog medu, a ne o monstrumu

  • Nezavisni.rs
  • 2023-05-09
  • Komentari isključeni za KARLEUŠA: Pišite o ocu koji pored groba grli plišanog medu, a ne o monstrumu

Jelena Karleuša progovorila je, još jednom, na temu ubice Koste K. i njegovih drugara koji su svedočili stravičnom zločinu u školi OŠ “Vladislav Ribnikar”. Pevačica je jedna od najglasnijih na temu socijalnih i društvenih tema i dešavanja kojima smo svedoci.


Ona je prethodnih dana u svojim, razume se, podužim izlaganjima bez zadrške isticala svoj stav na temu tragičnih i stravičnih ubistava kod Obrenovca i u OŠ “Vladislav Ribnikar” na Vračaru.

Isti slučaj je i danas, kada se Jelena na svom Instagram profilu osvrnula na Kostu K. i brojne spekulacije vezane za njega, njegov učinak u školi, kao i da li je, kako kažu, bio genije ili ne.

Kontroverzna pevačica istakla je da on ne bi trebalo da bude tema pisanja medija, već žrtve koje su platile tog kobnog dana i njihovi drugari, svedoci stravičnog masakra, odnosno ožalošćena porodica.

– Dosta više tekstova u medijima kako je mali monstrum ubica bio dobar učenik iz dobre kuće i genije – jer nije. Da je bio dobar i iz dobre kuće, ne bi pucao u svoje drugove. Pišite i pričajte o malim herojima koji su izgubili živote na svirep način, o devojčici koja je pokušala da ga spreči, a sad njen otac grli njenog plišanog medu pored groba… O malim herojima koji su ranjeni, svaki sa po nekoliko metaka… O deci koja su svedoci masakra i koja će zauvek imati posledice. Pišite o deci koja su se vratila u tu školu posle samo nekoliko dana… Da se ja pitam, ta škola više ne bi radila, zatvorila bih je. Postala bi memorijalni centar ili nešto drugo. Vratiti decu tu posle samo nekoliko dana… ne znam… Strašno. – napisala je Jelena na svom “instastoriju”.

Podsetimo, svakodnevne analize dvojice počinilaca najkrvavijih zločina u istoriji Srbije, Koste K. i Uroša B, dovele su i do brojnih zaključaka, a svoje javno, danima, objavljuje i Jelena Karleuša koja za njihova monstruozna dela ne krivi ni društvo, ni roditelje, kao ni obrazovni sistem, već smatra da se oni takvi, zli, rode.


Izvor:nezavisni.rs