Otišla sam kod lekara jer me je boleo stomak

Merima Njegomir preminula je u subotu, 20. novembra od raka pankreasa u svom stanu u Beogradu.


Pevačica narodne muzike Merima Njegomir, pre samo tri meseca bila je zdrava kao dren i nastupala sa grupom Legende otkrio je njen dobar prijatelj Zoran Dašić Daša.

On otkriva kaže da sredinom avgusta ništa nije ukazivalo na nesreću.

“Nas dvoje smo letos snimili pesmu ‘Ljubav traje’, i to je njena poslednja numera. Zajedno smo je u avgustu izveli u Sokobanji pred publikom. Bila je zdrava i odlično se osećala. Sećam se da mi se posle toga požalila da je boli stomak, ali nije delovalo da je nešto ozbiljno u pitanju”, rekao je Daša i dodao da se sve promenilo samo mesec dana kasnije:

“Bilo mi je teško kada mi je saopštila strašne vesti, a i sama je bila šokirana. Priznala mi je da joj je trebalo tri dana da skupi hrabrost i kaže mi da je teško bolesna. Rekla je: ‘Otišla sam kod doktora zbog bolova u stomaku, a otkrili su mi da imam rak pankreasa'”.

Daša je dan pred Meriminu smrt objavio na Jutjubu njihovu zajedničku pesmu.

“Pitao sam njenu ćerku Milicu da li je u redu da na zvaničnom Jutjub kanalu RTS objavim tu našu poslednju pesmu. Ona mi je rekla da je to dobra ideja jer će se Merima obradovati i psihički malo ‘dići’. Međutim, ona je dan kasnije preminula”, priča osnivač Legendi.

Merimin dugogodišnji prijatelj kaže da ona pred smrt nije mogla ni reč da izusti od bolova.

“Pred kraj nismo mogli ni da pričamo telefonom jer zbog bolesti nije mogla da govori. Tada sam počeo da kontaktiram sa njenom ćerkom Milicom, koja mi je prenosila kako se Merima oseća”.


Izvor:mondo, nezavisni.rs

Hrana u Srbiji najskuplja u poslednjih 10 godina