KARLEUŠA: “Postojim kako bi Srbija sijala u mraku”

Pop zvezda Jelena Karleuša ponovo je podigla “buru” na društvenoj mreži Instagram svojom objavom.


Naime, Jelena se oglasila i poslala poruku svojim “hejterima”, a nakon toga se obratila svima onima koji je podržavaju i istakla da “nema nje, Srbija bi bila u mraku”.

– Zli ljudi… Morate da prestanete da me ogovarate, da mi zavidite i da me mrzite. Dobićete rak od stresa. Duboko udahnite i idite na nečiji drugi profil. Možete vi to. Spasite se, ko je loše mislio o meni, kukala mu majka. Ajd polako… Jer ovu boginju (divu i kraljicu), zabole za vaše nebitno mišeljenje i 3 pratioca (A i žao mi je da pocrkate, mada ste g…..). A vi koji me volite i koji pišete najdivnije poruke i komentare, hvala vam što me svakodnevno podsećate koliko sam najlepša i najbolja. U stvari, ja sam savršena. Savršeno biće. Život je lep. Kao ja. I zato slobodno pišite još, volim to da čitam. Moja lepota leči, popravlja vam raspoloženje i dan čini obasjan sunčevim zracima. Moja dobrota je blagoslov i ja postojim kako bi Srbija sijala u mraku. Jedna lepa misao o meni donosi sreću. I zato uplatite loto. Anđeo je među vama. Moja muzika je dokaz van vremenske božanske energije. Živite u JK eri srećni zbog mogućnosti – napisala je Karleuša na svom Instagramu.

Podsetimo, Jelena je juče ostavila komentar ispod fotografije koju je objavio pevač Milan Topalović Topalko na kojoj se vidi da je on u šumi u lovu. Karleušin komentar kojim mu je opsovala majku, izazvao je “haos” na društvenim mrežama”.