Prvo oglašavanje Saše Kovačevića nakon izlaska iz bolnice

Naš popularni pevač, Saša Kovačević, primljen je u Urgentni centar 20. maja, nakon što mu je krvna slika bila loša i osećao se malaksalo.


Kovačević se nakon dužeg vremena oglasio na društvenim mrežama i svima javno zahvalio na brizi.

– Saša je delovao loše kad je došao. Odmah su mu otvorili karton i poslali na ispitivanja. Urađene su mu detaljne analize. Krvna slika nije sjajna i lekari većaju da li će ga zadržati u bolnici tokom vikenda ili će se javiti u ponedeljak – rekao je izvor tada, a informaciju da je pevač loše potrvrdio je i njegov PR tim.

Nakon nekoliko dana provedenih u bolnici, Kovačević je pušten na kućno lečenje.

– Saša više nije u bolnici. Otišao je kući uz preporuke lekara. On je fin i kulturan dečko, svi imaju samo reči hvale, a sam je priznao da ne vodi dovoljno računa o sebi. Verujemo da će sve biti u najboljem redu i da će sam sebi biti na prvom mestu – rekao je blizak prijatelj tada.

Nakon mesec dana borbe, sada se oglasio i pevač, koji se zahvalio na pomoći i podršci svim lekarima i brojnim fanovima.

– Dragi moji, nakon gotovo mesec dana odsustva, imam potrebu da vam se javim. Pre svega da vam se zahvalim na brizi i ljubavi. Poslao bih veliku zahvalnost Urgentnom i Kliničkom centru, koji su svih ovih dana vodili računa o meni. Izvinjavam se za sve koncerte koji nisu mogli da se dogode, ali od jula nastavljamo jako. Pripremam nove pesme i dobre stvari, tako da se ubrzo družimo – najavio je Saša na Instagramu.


Izvor:pulsonline,nezavisni.rs