Mesečni horoskop za novembar 2022.

Novembar mesec je kraljevstvo Škorpija! One su opasne, senzualne, mračne i duboke. One vole do kraja, jedan on najvernijih prijatelja dok ih ne izdate.


Tada se sklonite na drugu planetu! Mesec gde je potrebno ne reagovati na prvu loptu, gde je potrebno ograničiti komunikaciju, ipak nešto zadržite za sebe. LJubavi, udvaranja i tajnog seksa će svakako biti, ali i ljubomore i ogovaranja. Ovako će biti do sredine, a onda sledi opuštajući period jer počinje Strelac. Takođe, ovog meseca nas očekuje i pomračenje što će dodatno zakuvati već dovoljno komplikovanu situaciju!

Kako će se novembar mesec odraziti na znakove horoskopa:

Ovan
Budite skoncentrisani. Pažnja vam luta i može se desiti da ne odregujete baš kada treba. Očekuju vas promene u prijateljskim odnosima. Pojedini Ovnovi menjaju posao.

Bik
Promena posla je izvesna. Ulazite duboko u sebe i preispitujete svoja uverenja. Biće dosta ličnih dubokih promena. Za neke će biti bolne.

Blizanci
Promene u poslu, u finansijama, porodici i vašem ličnom odnosu prema sebi. Nemojte ih se plašiti već polako korak po korak. Pred kraj meseca sledi lep i realaksavajući mesec.

Rak
Pred vama je mesec gde ćete uvećati svoje finasijske prilive, ili ćete promeniti posao. Nemojte ulaziti u rasprave sa bliskim ljudima pogotovo sa rodbinom.

Pročitajte još: Oni su porodični ljudi: Horoskopski znakovi koji su najviše privrženi porodici

Lav
Vi ćete imati turbulentan odnos sa nadređenima. Nikako ne iznosite svoje mišljenje, iako ste u pravu. Prećutite ovaj put. U ljubavi oslušnite malo partnera.

Devica
Mars je retrogradan i daje vam nervozu i konfuziju. Zato se suzdržite naglih reči ili komentara jer može doći do svađa, kako sa kolegama, tako i sa prijateljima.

Vaga
Početak meseca vam donosi konfuziju zbog pomračenja, a tu je i retrogradni Mars, pa se može desiti problem bez problema. Pojedine Vage će preispitati svoja verska i svoja lična ubeđenja. Biće promena.

Škorpija
Početak meseca kada je i pomračenje radi za vas. U epicentru su partnerski odnosi. Zauzetima donosi lepe momente i seks, a slobodni će birati jer će biti neodoljivi za suprotni pol.

Strelac
Akcenat je na zdravlju i na svakodnevnim aktivnostima. Postoji mogućnost pogrešne dijagnoze tako da potražite mišljenje jos jednog lekara. Telo vam traži promene i vi ih uvedite. Biće vam zahvalno.

Jarac
Pomračenje vam donosi promene u ljubavnom životu. Biće suza, smeha i drame! Posle toga izlazite jači i snažniji.

Vodolija
Očekujte promene u kući kao što su iznenadni kvarovi koji će vam izvući još jedan dinar više od planiranog. Oslušnite svoje telo, ono vam nešto poručuje, a vi već duže vreme ignorišete njegove simptome.

Ribe
Vama će mesec biti povoljan. Biće turbulencija kada je ljubav u pitanju. Zauzeti će imati test, a slobodni upoznaju veoma mističnu osobu gde treba da otvore četvoro očiju.


Izvor:magazin