Ivan Bosiljčić otvoreno o vremenu kad je radio na pijaci

Ivan Bosiljčić prisetio se trenutaka kad je u mladosti odlazio na Bajlonijevu pijacu gde je na tezgama prodavao pečurke, a tokom leta bi išao na more gde je radio kao konobar.


Iz rodnog Užica sa sedamnaest godina glumac Ivan Bosiljčić krenuo je u svet. Prva stanica bila mu je Novi Sad, gde je u klasi profesorske Vide Ognjenović upisao Akademiju dramskih umetnosti, a potom je došao u Beograd. Da bi preživeo, ustajao je ujutru u cik zore i odlazio na jednu dorćolsku pijacu gde je prodavao namirnice.

– Još kao gimnazijalac sam radio. Dok sam živeo u Užicu, odlazio sam na more i kao tinejdžer radio u ugostiteljstvu. Radio sam na plaži kao konobar. U Beogradu sam pomagao kumovima koji su se bavili proizvodnjom pečuraka, bio sam uključen u prodaju.

Prodavao sam na Bajlonijevoj pijaci, a to iskustvo bilo mi je vrlo korisno – iskreno kaže Ivan, i dodaje kako je potrošio prvi zarađeni novac.

– Ne sećam, bile su tako sitne pare da sam potrošio na neki sokić – rekao je glumac.

PROČITAJTE JOŠ:
Crna Gora “zaključala” rijaliti programe iz Srbije
Vreme da Srbija uvede potpunu zabranu pušenja na javnim mestima

I dok je javnost Ivana i njegovu suprugu Jelenu Tomašević imala prilike da upozna kao vrlo smerne, Bosiljčić otkriva da su oni potpuna suprotnost kada se ugase kamere.

– Zajedno sa Jelenom delim sve. Sve na pola kako priliči jednom braku, što se ne očekuje od nas.

Uglavnom smo duhoviti, a u javnosti smo predstavljeni kao ultraozbiljni par. Mi se mnogo smejemo, malo smo luckasti ponekad – kaže Ivan, a na pitanje kako izgleda kada su luckasti priča:

– To biste morali da pitate naše prijatelje. Imamo neke naše momente i mnogo nam je lepo. Trudimo se da putujemo i da budemo u pozitivnom raspoloženju. Kada dođu oni teški trenuci, trudimo se da se humorom borimo protiv svega.

Što bi rekla Jelenina mama, “samo pozitivno”. Jelena je duhovitija od mene, imitira sve redom. Imitra žene iz našeg okruženja, kolegnice, naše kume i uglavnom joj to lako ide. Neviđeno je duhovita.

Glumac kaže da je pre braka sa pevačicom patio u ljubavi.

– Vazda sam patio u ljubavi. Uglavnom sam se zatvarao u četiri zida i dok ne prođe ne izlazim. Moji prijatelji su me uglavnom kritikovali da bi trebalo da podelim sa njima, kako bih uz pomoć najbližih pregrmeo.

Ali uvek sam ostao dosledan da te stvari sačuvam za sebe. Sada sam se promenio i naučio da emocije treba podeliti sa bližnjima – s osmehom poručuje glavni glumac serije “Urgentni centar” koja sa emitovanjem počinje u februaru.

– Najveći deo priprema uradili smo kada smo snimali prvi deo serije “Urgentni centar”, sada sam se oslonio na iste ljude. Pošto igram dečjeg lekara, najveću podršku mi je pružio profesor doktor Zoran Radojičić, direktor Tiršove.

Sa njim sam zaista saznao šta znači rad sa decom u bolnicama i uopšte biti pedijatar. Imali smo nekoliko humanitarnih akcija u dečjoj bolnici, tako da sam svaku priliku koristio da bih prikupio što više znanja za ulogu – rekao je Ivan, koji tumači doktora Arsića.


Izvor: Lj.T. – Blic, Dnevno.rs / Foto: Kurir
PODELITE OVU VEST: