PROPAST BAKE PRASETA! Jutjuberu zbog skandala PROPAO BIZNIS od 200.000 €!

  • Nezavisni.rs
  • 2022-11-20
  • Komentari isključeni za PROPAST BAKE PRASETA! Jutjuberu zbog skandala PROPAO BIZNIS od 200.000 €!

Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, izgubio je više od 200.000 evra koje je uložio u pokretanje novog biznisa sa otvaranjem lokala brze hrane u Beogradu.


Kako Kurir saznaje od izvora bliskog jutjuberu, on je više meseci pripremao otvaranje lokala “Baka” na pet lokacija u Beogradu u kojima bi se prodavali razni roštiljski specijaliteti.

Otvaranje je bilo planirano za kraj ove godine, ali je jutjuber zbog skandala koje je neprekidno pravio izgubio veliku svotu novca, pa više nema sredstava da započeti posao i završi.

– Zbog svega što se desilo u prethodnom periodu Baka je u baš nezavidnoj finansijskoj situaciji. On je uložio više od 200.000 evra u pokretanje biznisa s brzom hranom. Našao je lokale, među kojima je bio najveći onaj na Novom Beogradu. Dao je novac za njihovo sređivanje, a sad je ostao bez ičega. Sve je to stalo na polovini – priča naš izvor.

– Njega su napustili mnogi sponzori. Osim toga, izgubio je monetizaciju od Jutjuba, što znači da nije zarađivao od pregleda, koje je imao u velikom broju. Ugašen mu je i kanal na ovoj mreži s preko dva miliona pratilaca, a zatim i Instagram profil. Sve je ovo dovelo do toga da se našao u nezavidnoj materijalnoj situaciji, zbog čega je očajan i trenutno ne zna šta da uradi po tom pitanju – završava naš izvor.

Podsetimo, Bogdan je na ideju o otvaranju lokala brze hrane došao letos, o čemu je pričao i u jednom od svojih video-snimaka. On je tada svojim pratiocima ispričao da ga je samo jedan lokal koštao 70.000 evra, a da mu je cilj s novim biznisom da svako ko dođe za male pare jede u “luksuzu”. Prase je u tom videu zajedno s drugovima probao hranu, a potom im pokazao lokal za “proslave, svadbe i sahrane”.


Izvor:kurir