ČUDO NA SVETU PETKU U MANASTIRU TUMANE: Mali Lazar izlečen od tumora!

  • Nezavisni.rs
  • 2019-11-02
  • Komentari isključeni za ČUDO NA SVETU PETKU U MANASTIRU TUMANE: Mali Lazar izlečen od tumora!

O čudima u manastiru Tumane od davnina se pripoveda. Tu su se bolesni izlečili, nerotkinje dobile porod, a roditelji na to mesto decenijama dovode teško bolesnu decu ne bi li ih tumanski svetitelji iscelili.


Ovog puta svoju priču u kameru je ispričao Zoran iz Vladičinog Hana kojem su lekari rekli da njegov Lazar ima tumor na mekom tkivu. Oni su pre tri nedelje, tačnije 6. oktobra, došli u Tumane pošto je mali Lazar imao temperaturu na svaka tri-četiri sata. U Tumane su došli direktno iz bolnice, uz dozvolu direktora Instituta za majku i dete, gde se Lazar lečio.

– Jedino što nam je ostalo bilo je da verujemo u Boga, u molitvu, u izlečenje… – kaže Lazarov otac, koji je sa suprugom doveo sina u manastir, na lični zahtev i uoči važne operacije.

Kad su došli u Tumane, otac Dimitrije očitao im je molitvu i dao blagoslov, posle čega je dete počelo da jede i pije, a temperatura je nestala…

Otac dečaka je ispričao da je iza njega, njegovog deteta i supruge stoji težak period, ali da su posle posete manastiru osetili mir i spokoj i neki unutrašnji osećaj da će jednostavno sve biti dobro.

– Ježim se na samu pomisao kad se setim njegovih rezultata posle posete manastiru Tumane, bili su dobri, njemu je bilo bolje, meni i supruzi isto… Doktor je rekao da ne može da veruje da se maligni tumor smanjio nekoliko puta i da više nije zloćudan… – veli dečakov otac.

Poslušajte njihovo svedočenje…

Тумански светитељи исцелили дечака од тумора (27.10.2019.)

Geplaatst door Dimitrije Plecevic op Zondag 27 oktober 2019

Evo još nekih svedočenja poput onog doktorke Marine koja je posle posete manastiru Tumane i molitve da joj Bog podari dete postala mama jedne male Jovane…

Добијен пород (27.10.2019.)Др. Марина из Сурдулице је прошле године на Св. Петку била у манастиру Тумане на молитви за…

Geplaatst door Dimitrije Plecevic op Zondag 27 oktober 2019

Исцељен дијабетес (28.10.2019.)Надежда Марчевић из Београда је патила од дијабетеса 22 године. Задње 3 године користи…

Geplaatst door Dimitrije Plecevic op Maandag 28 oktober 2019

Izvor:beogradin