ČUDO NA SVETU PETKU U MANASTIRU TUMANE: Mali Lazar izlečen od tumora!

  • Nezavisni.rs
  • 2019-11-02
  • Komentari isključeni za ČUDO NA SVETU PETKU U MANASTIRU TUMANE: Mali Lazar izlečen od tumora!

O čudima u manastiru Tumane od davnina se pripoveda. Tu su se bolesni izlečili, nerotkinje dobile porod, a roditelji na to mesto decenijama dovode teško bolesnu decu ne bi li ih tumanski svetitelji iscelili.


Ovog puta svoju priču u kameru je ispričao Zoran iz Vladičinog Hana kojem su lekari rekli da njegov Lazar ima tumor na mekom tkivu. Oni su pre tri nedelje, tačnije 6. oktobra, došli u Tumane pošto je mali Lazar imao temperaturu na svaka tri-četiri sata. U Tumane su došli direktno iz bolnice, uz dozvolu direktora Instituta za majku i dete, gde se Lazar lečio.

– Jedino što nam je ostalo bilo je da verujemo u Boga, u molitvu, u izlečenje… – kaže Lazarov otac, koji je sa suprugom doveo sina u manastir, na lični zahtev i uoči važne operacije.

Kad su došli u Tumane, otac Dimitrije očitao im je molitvu i dao blagoslov, posle čega je dete počelo da jede i pije, a temperatura je nestala…

Otac dečaka je ispričao da je iza njega, njegovog deteta i supruge stoji težak period, ali da su posle posete manastiru osetili mir i spokoj i neki unutrašnji osećaj da će jednostavno sve biti dobro.

– Ježim se na samu pomisao kad se setim njegovih rezultata posle posete manastiru Tumane, bili su dobri, njemu je bilo bolje, meni i supruzi isto… Doktor je rekao da ne može da veruje da se maligni tumor smanjio nekoliko puta i da više nije zloćudan… – veli dečakov otac.

Poslušajte njihovo svedočenje…

https://www.facebook.com/manastir.tumane.9/videos/778492512593074/

Evo još nekih svedočenja poput onog doktorke Marine koja je posle posete manastiru Tumane i molitve da joj Bog podari dete postala mama jedne male Jovane…

https://www.facebook.com/manastir.tumane.9/posts/778640509244941

https://www.facebook.com/manastir.tumane.9/posts/779176515858007

Izvor:beogradin