Služite sa salatom ili prilogom po želji.
Sastojci:
– 600 g pilećeg filea
– 300 g tikvica
– 1 luk
– 1 šargarepa
– 1 jaje
– so, biber
– soja sos
– 3 kašike ulja
– bešamel sos
Priprema:
Meso izrežite na tanje kriške i izlupajte. Začinite soja sosom, pa posolite i pobiberite.
U tiganj sipajte ulje i propržite luk iseckan na kockice, izrendanu šargarepu i tikvice. Posolite i pobiberite.
Svaki komad mesa nafilujte i urolajte. Ređajte u tepsiju.
Umutite jaje i prelijte preko mesa, a nakon toga prelijte i bešamel sosom. Pecite 35 minuta na 180 stepeni.
Prijatno!
Recept za krofne kakve su se nekad pravile
Pljeskavice sa ovsenim pahuljicama i brokolijem
Čoko plazma torta
TORTA ZA POLA SATA: Šeherezada sa keksom i voćem svideće se svima
Ovaj starinski kolač će vas oduševiti!
Testenina sa brokolijem i tunjevinom
Zdrav doručak sa ananasom
FANTASTIČNA POSLASTICA: Voćne pogačice sa jagodama