JEZIVO: Ovako izgleda brutalno pretučena Nataša Šavija (FOTO)

  • Nezavisni.rs
  • 2023-05-01
  • Komentari isključeni za JEZIVO: Ovako izgleda brutalno pretučena Nataša Šavija (FOTO)

Nataša Šavija, starleta koja je pretučena od strane bivšeg rijaliti učesnika Stefana Karića, trenutno se nalazi u bolnici, na intenzivnoj nezi.


Ona je sinoć oko 1.40 sati primljena u KC Vojvodina sa teškim povredama i prelomima kostiju lica, preneli su domaći mediji, a Nataša je tvrdila da ju je pretukao Stefan Karić.

„To se desilo u Vrdničkoj kuli, bili smo zajedno, prvo me je vukao za kosu, onda mi je lupio šamar ali krvnički. To nije bio blag šamar, nego onakav kako bi muškarac udario drugog muškarca. Izašli smo napolje, onda me je on opet jako počupao i udario pesnicom po levoj strani. Trenutno sam u bolnici, imam teške povrede, prelom vilične kosti i povrede oka. Oko mi je takođe loše. Oštećeno mi je nešto, doktor mi je rekao da ako ne pristanem da ostanem u bolnici, mogu da ostanem slepa na to oko“, izjavila je Nataša za Telegraf.

Na društvenoj mreži Tviter pojavila se jeziva fotografija na kojoj se vidi kako je Nataši desno oko potpuno zatvoreno i modro, kako možete pogledati u nastavku.

Ministarstvo unutrašnjih poslova apeluje na građane da svaki vid nasilja u porodici prijave policiji besplatnim pozivom na broj telefona 0800 100 600 ili 192 koji su sve vreme dostupni.

Savetovalište protiv nasilja u porodici – SOS telefon i sigurna kuća 0800-011-011 besplatan poziv radnim danima 10-19 časova, 011 2769-466, radnim danima 10-19 časova, 062 304-560 noću 19-10 časova


Izvor:kurir,informer,nova,nezavisni.rs