BIĆE HAOTIČNO: Retrogradni Merkur će nam doći glave

Tranzit Merkur konjunkcija Uran stimuliše razmišljanje, dodajući uzbuđenje vašim interakcijama i dnevnim rutinama.


Naelektrisani uticaj na vaš mozak čini ovo idealno vreme za bilo koji mentalni ili kreativni rad koji zahteva originalnost. Povećana otvorenost i intuicija mogu dovesti do bljeskova uvida i otkrića.

Rutinsko učenje i koncentracija će verovatno biti poremećeni jer vas je lakše omesti. Međutim, ovo su odlični uslovi za naučne ili tehničke oblasti kao što su nauka i matematika gde je shvatanje koncepata važnije od pamćenja formule. Čudna ili okultna polja se mogu bolje razumeti, a to uključuje astrologiju.

Neočekivane vesti
Pod uticajem Merkura i Urana, neočekivane vesti mogu doći do vas, ali ovaj tranzit sam po sebi ne znači da li je to dobra ili loša vest. Vaše vreme reakcije je brzo što je dobro za spretnost, ali može da izazove probleme kao što su prebrzo donošenje zaključaka ili prekidanje razgovora. Vaš govor bi čak mogao postati nagao dok izgovarate šta god vam padne na pamet.

Elektronski uređaji mogu da se pokvare
Ovo je dobro vreme za sticanje veće svesti i eksperimentisanje, ali nije dobro vreme za pravljenje planova, ozbiljne pregovore ili pridržavanje rutine. Verovatnije su greške u proceni i pravopisne greške. Budite svesni sklonosti da se ometate prilikom vožnje ili rukovanja mašinama. Računari, elektronika i uređaji mogu da pokvare.

Nova otkrića
Na lične interakcije utiču vaše nestalne misli i stil komunikacije, ali to može dovesti do zanimljivih otkrića o vama i drugima. Novi ljudi mogu ući u vaš život i verovatno će biti drugačiji ili uzbudljivi na neki način.

Više ćete prihvatati neobične ljude i takvi slučajni susreti će vam pružiti vredne informacije. Iako će nova prijateljstva biti uzbudljiva, verovatno će biti prolazna osim ako drugi tranziti ne ukazuju drugačije.


Izvor:astrousluge