MIRA BANJAC: Jedva sam čekala da izađem iz “Igre sudbine”

Serija “Igra sudbine” nastavila je da menja glumačku postavu, a glumica Mira Banjac se sad oglasila povodom svog odlaska iz ove sapunice.


Mira je bila jedno od većih pojačanja u novoj sezoni popularne serije, u kojoj je oživela lik Gvozdenije Karamatijević – Madam Deni.

Posle odlaska glavnog scenariste Žarka Jokanovića i Milice Milše, i Mira je napustila ekipu.

Honorari glumaca u seriji navodno nisu bili milionski kao gledanost. Plate glumaca kretale su se, kako piše “Kurir”, od 1.000 do 3.000 evra na mesečnom nivou. U javnosti se spekulisalo da je produkcija Miru Banjac uskratila za dva honorara, a glumica je prvi put progovorila o napuštanju serije.

– Nemam šta da kažem na tu temu. Neću da pričam čisto da bih nešto rekla. Sve te priče koje se sada pletu njihova su žvaka. Ja sam se dostojanstveno povukla i, iskreno da kažem, jedva sam čekala da izađem odatle. Sada sam kod kuće i brinem o svom zdravlju, a to što oni rade jedna je velika žvaka – rekla je Mira za pomenut medij.

Čuvena glumica se pojavila u 63 epizode, a na njen dolazak čekalo se mesecima. Prvog dana snimanja ekipa serije priredila joj je iznenađenje, sa cvećem i tortom. Miri je produkcija predložila da ima ličnog asistenta i posebnu prostoriju gde će se odmarati za vreme snimanja. Ipak, ona je to odbila, jer je želela da se druži sa mlađim kolegama.


Izvor: nezavisni.rs