Šijan je Gocu prevario sa njenom BLISKOM PRIJATELJICOM

Goca Božinovska je 1989. godine na letovanju u Crnoj Gori upoznala svog bivšeg supruga, kik-boksera i vođu Surčinskog klana Zorana Šijana sa kojim je ubrzo uplovila u brak i rodila mu dvoje dece Zoranu i Mirka.


Pevačica je u nekoliko navrata pričala o njihovoj ljubavi, ali i krahu kada je otkrila da se njen suprug viđa sa njenom komšinicom i prijateljicom Gordanom, sa kojom je kasnije dobio vanbračnog sina.

Pevačica i Gorana su bile prve komšinice i drugarice sve do 1996, kada je Zoran Šijan ostavio Gocu i decu zbog nje. Božinovska se sa sinom i ćerkom nakon toga preselila na Novi Beograd, a Gorana je Šijanu 1999. podarila još jednog naslednika Vukašina, koji je rođen samo tri nedelje pre očevog ubistva.

Goca je jednom prilikom iskreno govorila o Šijanovoj preljubi:

“Jako je teško za svaku ženu da dođe u situaciju da shvati da njen muž vodi dvostruki život. Apsolutno nijednim gestom nije pokazivao da ima nekoga, nisam imala potrebu, nisam osetila ni u jednom momentu da treba da razmišljam da li moj muž ima nekoga. Sad bih bila pametna i dala savet svakoj ženi – pustite muževe da žive svoj život, tako ćete pre sačuvati brak”, rekla je pevačica u “Nacionalnom dnevniku”.

“Ta žena mi je uništila porodicu. U stvari, uništila mi je ceo život. Bilo je teško, ali ne vraćam se na staro. Odlučila sam da više ne trošim vreme i živce na nepotrebne stvari. Toliko sam dragih i voljenih ljudi koji mi nedostaju izgubila, tako da neke stvari nisu ni približno bolne kao te. Mogu samo da kažem da ona i ja nismo u svađi i da je među nama sve OK. Šta je bilo, bilo je. Treba se radovati, a ne tugovati i vraćati film u prošlost. Uvek sam bila tolerantna i praštala, pa tako i njoj. Oprostila sam, ali nisam zaboravila. Jedno je sigurno, moj Zoran je bio uz mene do kraja”, rekla je svojevremeno Goca.


Izvor:mondo, nezavisni.rs

MALI: Cilj je da sa Makedonijom i Albanijom budemo kao jedna zemlja