Miloš Brkić: Na mojim nastupima su natezali pištolje

“Nekad mi dođe preko glave, ali onda sačekam dva, tri dana, pa zaboravim… Nekada je teško, bilo je svakakvih scena pretnji, pištolja i batina…”, rekao je pevač Miloš Brkić.

Pevač Miloš Brkić, koji je svojevremeno ušao u finale muzičkog takmičenja „Zvezdama Granda“ otkrio je s kakvim neprijatnim situacijama se susretao na svojim nastupima.

S obzirom na to da je uvek na bini zaštićen obezbeđenjen, folker je prisustvovao scenama gde su se natezali pištolji, a ujedno i pretilo.

„Nekad mi dođe preko glave, ali onda sačekam dva, tri dana, pa zaboravim… Nekada je teško, bilo je svakakvih scena pretnji, pištolja i batina… Ovo nikada nikome nisam pričao, ali imao sam par situacija da dođem ispred kuće, sednem u auto, isplačem se i samo izađem iz auta kao da se ništa nije desilo“ rekao je on za „Grand online“ i dodao:

„Da se razumemo, zarađujemo dosta više nego prosečan čovek. To sa strane kad se glada, dobar auto, lepo se obuče, dobar stan, nov telefon… Pevači, to su sve ljudi koji ne razmišljaju šta će biti sutra, nego ovih pet minuta će da traju večno… Neće… I onda žive maksimum, godinu dana, ali kao Tito „, rekao je Brkić.