Er Frans ponovo leti do Beograda

Avioni Er Fransa vraćaju se nakon šest godina na beogradski aerodrom, sa kojeg će, počev od letnjeg reda letenja 2019. godine, imati po jedan let dnevno za prestonicu Srbije

Avioni Er Fransa (Air France) vraćaju se nakon šest godina na beogradski aerodrom, sa kojeg će, počev od letnjeg reda letenja 2019. godine, imati po jedan let dnevno za prestonicu Srbije.

“Od 31. marta 2019. godine, avioni Er Fransa će na dnevnom nivou saobraćati na liniji Pariz-Beograd-Pariz. Putnike će na navedenoj relaciji prevoziti avioni tipa Erbas A319 i A320”, navodi se u saopštenju francuske avio-kompanije.

Avion Er Fransa (let AF 1660) će prema redu letenja poletati sa Aerodroma “Šarl de Gol” u Parizu u 12:20 časova po lokalnom vremenu, a očekivano vreme dolaska u Beograd 14:35. Iz Beograda, vreme poletanja (let AF 1661) za Pariz je u 15:25 časova po lokalnom vremenu, sa očekivanim vremenom stizanja na Aerodrom “Šarl de Gol” u 17:55.

“Jako sam srećna što se nakon nekoliko godina vraćamo u Beograd. S novim letom, srpskim putnicima će na raspolaganju biti veći broj mogućnosti, zahvaljujući širokoj Er Fransovoj mreži letova iz Pariza. Tri leta dnevno u kod-šer partnerstvu sa Er Srbijom će omogućiti odlične dnevne konekcije sa Aerodroma ”Šarl de Gol” ka više od 160 destinacija na pet kontinenata“, rekla je Ildiko Kiš, menadžer prodaje za Mađarsku i Balkan.

Zahvaljujući novom letu avio-kompanije Er Frans, Beograd i Pariz će od marta 2019. godine povezivati 21 let nedeljno. Putnici Air Fransa će moći da biraju između sedam nedeljnih letova avionima Er Fransa i 14 kod-šerovanih letova sa Er Srbijom.

Na ovaj način će putnici iz Srbije imati lakši i brži pristup do preko 1.000 destinacija u mreži letova avio-kompanije Er Frans i njenih partnera, navodi se u saopštenju.Er Frans posle šest godina ponovo leti za BGD od 31. marta. (Novosti)