Ana Nikolić se vraća u rodni kraj i ide na lečenje

Popularna pevačica je glavna tema u medijima već nedeljama.


Ana Nikolić, nakon brojni skandala koji su joj se dogodili, poslednjih desetak dana ima želju da promeni život iz korena, kako za „Kurir“ tvrdi njen blizak prijatelj koji je dobro upoznat sa kompletnom situacijom.

Pevačica se našla u jeku skandala nakon što je objavljen snimak gde se mogu videti rane na njenom licu, a potom i zbog prekida saradnje sa menadžerom Sašom Mirkovićem.

Prema rečima bliskog prijatelja, Ana je u potrazi za stručnjakom koji će joj pomoći da izleči svoju kožu, a u planu joj je i selidba u rodnu Donju Mutnicu.

„Nije Ana tek tako otišla u jeku afere u svoj rodni kraj koji obožava. Svesna je i sama da ima problem i da zbog sebe i deteta to mora da prevaziđe. U selu ima porodični dom koji želi da renovira i prilagodi ga svojim i ćerkinim potrebama. Ona želi tamo da živi neko vreme, jer veruje da baš tamo može da se oporavi i fizički i psihički. U Beograd će dolaziti samo po potrebi. Ana je trenutno u potrazi za stručnjakom koji će njen zdravstveni problem da reši na adekvatan način. Ne želi da rizikuje, već hoće da se prepusti dermatologu kojem će verovati, a koji će joj garantovati izlečenje, te će lekar biti razlog zbog kojeg će dolaziti u Beograd“, rekao je izvor i nastavio:

„Problem koji ima traje mesecima unazad. Ona je mazala kreme koje joj nisu uopšte pomogle. Slušala je pogrešne ljude i sada je definitivno odlučila da sebi pomogne na pravi način.“


Izvor:kurir,nova