POTVRĐENO: Zvezdanova bivša žena ulazi u Zadrugu

Željko Mitrović je potvrdio da Zvezdanova bivša partnerka Ana ulazi Zadrugu 6 i da će se ravnopravno boriti za glavnu nagradu.


Nevenčana supruga Zvezdana Slavnića, Ana, ovog vikenda će ući u Zadrugu, a to je potvrdio i Željko Mitrović, direktor i vlasnik RTV Pink, koji se oglasio na društvenim mrežama u svom stilu. Ana je sa Zvezdanom provela petnaest godina, a on ju je ostavio zbog 22 godine mlađe Anđele Đuričić s kojom ima intimne odnose pred kamerama. Ana je imala svoje prvo pojavljivanje u medijima, a izjavila je da mu nikada neće oprostiti izdaju, kao i da nije zaljubljen ni u Anđelu ni u Aleksandru.

Anin ulazak trebalo bi da se desi u petak, kako piše Kurir, a isti je nagovestila kada se prvi put pojavila pred kamerama, u emisiji “Premijera”. “Ana je obavila sve formalnosti s produkcijom, dogovorila se o uslovima i potpisala ugovor. Biće ravnopravni učesnik i moći će da se bori za glavnu nagradu, a imaće i nedeljni honorar, kao i svi takmičari”, otkrio je izvor, a potvrdio je Željko Mitrović na Instagramu.

“Da nisam ovako tvrdoglav i da više slušam savetnika i bliskog saradnika Međeda, još mnogo ranije bih doneo neke dobre odluke za učesnike u Zadruzi! Sad sam konačno rešio da ga poslušam i da za vikend u Zadrugu uvedem suprugu Zvezdana Slavnića”, napisao je uz snimak.

Ana će se suočiti sa bivšim partnerom Zvezdanom Slavnićem s kojim je provela petnaest godina, a kojeg je čekala četiri godine dok je bio u zatvrou u Švajcarskoj. Osim toga, suočiće se i sa njegovom devojkom Anđelom Đuričić, ali i sa “tihom patnjom” Aleksandrom Nikolić, koju je pokušao da poljubi u više navrata dok su boravili u izolaciji kao potrčci. Zvezdan je ove nedelje u izolaciji sa Žanom, budući da su ove nedelje izabrani za potrčke.


Izvor:nezavisni.rs