Beograđanin izgubio novčanik pun para, pa otišao u policiju i doživeo ŠOK!

  • Nezavisni.rs
  • 2019-02-19
  • Komentari isključeni za Beograđanin izgubio novčanik pun para, pa otišao u policiju i doživeo ŠOK!

Sve je počelo tako što je u petak krenuo da kapariše stan za iznajmljivanje.


Beograđanin Maks Bošković pre nekoliko dana izgubio je novčanik i s malom nadom da će ikada naći, otišao je u policijsku stanicu da prijavi slučaj. Međutim, tamo ga je, mimo svih očekivanja, dočekalo najlepše moguće iznenađenje – dobio je natrag ceo novčanik sa svim stvarima unutra!

Sve je počelo tako što je u petak krenuo da kapariše stan za iznajmljivanje.

– Negde sam usput izgubio novčanik gde sam imao sva dokumenta i dosta više novca nego sto obično imam u novčaniku. Najviše sto sam mogao da očekujem je da će neko pronaći prazan novčanik i doneti ga u najbližu policijsku stanicu, pa, vođen time, odem do stanice na Dorćolu jer sam novčanik izgubio negde kod Bulevara Despota Stefana – napisao je Maks na svoj Fejsbuk profilu.


IZDVOJENO:

https://nezavisni.rs/2019/02/19/lekarska-greska-ubila-sabana/


Policijski službenik u stanici mu je doneo novčanik i rekao da je “gospodin srednjih godina pronašao novčanik i doneo ga u stanicu sa svim dokumentima i novcem”.

– Ne samo da je pronašao novčanik i nije želeo da uzme ni dinar, nego je još odneo pronađen novčanik do policijske stanice da bi pomogao nekome koga nikada nije upoznao – napisao je Maks Bošković na Fejsbuku.

Maks je želeo je da se oduži sugrađanu koji mu je doneo novčanik, ali takve informacije policija nije mogla da mu da, pa nije uspeo.

Bošković ima veliku želju da se upozna sa osobom koja mu je vratila novčanik. Kako sam kaže, “ne samo zato što želi da ga nagradi za trud, iako to želi, već i da upozna nekog ko mu je vratio veru u ljude”.

PROČITAJTE JOŠ:
Saznajte zašto Srbi nose prezimena koja se završavaju sa “IĆ”
DA LI STE GENIJE? – Pogledajte ovu sliku i saznajte svoju moć zapažanja!
EMA SE VRATILA! – Porodica iz Beograda našla psa posle tri godine!

– Zaista bih želeo da upoznam gospodina koji mi je vratio novčanik. Ne samo zato što želim da ga nagradim za trud (iako želim!), već zato što bih zaista želeo da upoznam nekoga ko mi je vratio veru u ljude. Nije mene oduševilo to što su mi se vratila dokumenta i novac za stan, oduševilo me je to što sam pokazao sebi zašto verujem ljudima i zašto čak i u današnjem vremenu još uvek ima dobrih ljudi – naveo je on.


Izvor: Srbijadanas / Foto: Srbijadanas
PODELITE OVU VEST: