SVIREPO UBISTVO U SMEDEREVU – Delovi tela pronađeni u kanalu!

  • Nezavisni.rs
  • 2019-01-09
  • Komentari isključeni za SVIREPO UBISTVO U SMEDEREVU – Delovi tela pronađeni u kanalu!

U kanalu Crvene vode u blizini Smedereva pronađeni su delovi tela za sada neidentifikovane muške osobe, a dva lica iz Smedereva pritvorena su zbog sumnje da su počinila teško ubistvo, potvrđeno je za „Smederevske novine“ u Višem javnom tužilaštvu.


-Pronađeni su ostaci u kanalu, telo je raskomadano i još ne znamo da li je kompletno nađeno ili ima delova koji fale. Naložena je obdukcija kojom treba da se utvrdi kako je smrt nastupila, a čekaju se i DNK analize radi utvrđivanja identiteta.

Sumnja se na ubistvo, a pod sumnjom da su ga izvršila u pritvoru su zadržana dva lica iz Smedereva. Istraga je u toku i više detalja za sada ne možemo da otkrivamo – kažu u Višem javnom tužilaštvu.

Prema nezvaničnim saznanjima Smederevskih novina, sumnja se da su u kanalu pronađeni ostaci muškarca koji nije iz našeg grada, a čiji je nestanak prijavljen još pre nove godine.

Kako “Novosti” saznaju iz više izvora bliskih istrazi, u kanalu su pronađeni ljudski ekstremiteti, dok je pre dva dana u istom kanalu, u koji se ulivaju otpadne vode iz Železare Smederevo, nađen trup starijeg muškarca.

Takođe, ima osnova za sumnju da je teško ubistvo ovog, za sada neidentifikovanog muškarca, počinjeno iz koristoljublja.


Izvor: Smederevskenovine,Novosti/Foto:Ras.srbija