Žena umrla posle operacije smanjivanja grudi

Žena (49) preminula je 16. decembra posle estetske operacije smanjivanja grudi u privatnoj klinici “Dušanović plastična i estetska hirurgija” u Admirala Geprata 13 u Beogradu, objavili su mediji. Prema nezvaničnim saznanjima, uzrok smrti je plućna embolija, a Više javno tužilaštvo je naložilo obdukciju.


Žena, koja je došla iz Nemačke, gde je i živela, operisana je u jednoj privatnoj klinici u centru Beograda, objavili su mediji.

Njenoj ćerki, koja je dopratila na operaciju, najpre je javljeno da je operacija protekla u redu, ali je njoj iznenada pozilo. Navodno, žena je te večeri ustala iz bolničke postelje i potom pala.

Iz privatne klinike pozvali su Hitnu pomoć, koja je pokušala reanimaciju. Telegraf piše da je reanimacija nastavljena i u Urgentnom centru, ali bez uspeha.

„Ćerki je osoblje klinike reklo da je operacija protekla u redu. Međutim, kada je žena mogla da stane na noge, krenula je do kupatila i tu se srušila. Sve se dešavalo kasno uveče oko 23 sata tog 16. decembra. Pozvali su hitnu pomoć“, rekao je izvor Kurira.

Telegraf.rs. je objavio da su iz Tužilaštva naložili policiji da dostavi sve potrebne dokaze, kao i lekarski nalaz, a naređena je i obdukcija.


Izvor:telegraf,n1,rts, nezavisni.rs