Hrvatski mediji: Zaljubljena Severina se ne odvaja od srpskog producenta

  • Nezavisni.rs
  • 2021-11-21
  • Komentari isključeni za Hrvatski mediji: Zaljubljena Severina se ne odvaja od srpskog producenta

Nakon što se Severina Kojić posle šest godina braka razvela od bivšeg supuga Igora Kojića, pojavile su se spekulacije da je započela ljubavni odnos sa dugogogdišnjim saradnikom, srpskim producentom Filipom Miletićem.


Severina i Filip započeli su saradnju pre više od 10 godina, kada joj je on uradio hitove „Bred Pit“, „Uzbuna“, „Italiana“ i mnoge druge. On je tada bio u ozbiljnoj vezi sa pevačicom Anom Bebić, koja se neslavno završila. I tada se nagađalo da li je Severina krivac njegovog raskida sa Anom, ali oboje su to tada demantovali.

Međutim, nakon što se pevačica razvela od sina Dragana Kojića Kebe, Filip joj stalno pravi društvo. Hrvatski mediji pišu da se oni bukvalno ne razdvajaju, te da su često viđeni na javnim mestima, ali i putovanjima.

Miletiću je pre nekoliko dana bio rođendan, a Severina mu je ostavila snažnu poruku na Instagramu u opisu zajedničke fotografije.

S druge strane, imamo i sutuaciju od pre nekoliko meseci, kada je pevačici opljačkan stan u Zagrebu. Posle razgovora sa policijom, iz njenog stana, osim menadžera Tomice Petrovića, izašao je upravo Miletić.

Hrvatski mediji za Dan zaljubljenih, 14. februara, objavili su kako je Severina poljubila markantnog muškarca ispred stana, da bi se nedugo posle toga ispostavilo da se radi o Filipu. Kada je zvanično potvrdila razvod od Igora, ona se provodila sa društvom na moru, a tu je bio i producent. Zajedno su pozirali i fotografisali se za društvene mreže na odmoru, a kasnije su se i pojavili na promociji knjige Dimitrija Popovića u KBC-u. Pre nekoliko dana pozirali su sa tortom, kojom mu je čestitala rođendan, s natpisom „Volim te“.


Izvor:nova, nezavisni.rs