ZORANA PAVIĆ: Razbolela sam se zbog kredita u švajcarcima

Pevačica koja se proslavila u grupi „Frenki“, a potom nastavila uspešnu solo karijeru, u intervjuu za Nova.rs govorila je između ostalog o dugovima i zdravstvenim problemima.


Kao jedna svestrana ličnost, Zorana Pavić se oprobabala i u ulozi voditeljke, bila je i deo rijaliti programa, a onda je otkrila šta je bio glavni motiv za učešće u jednom ovakvom formatu.

„Bio je problem, ja to nikada nisam krila. Jedan kredit koji mi je prilično život zagorčao, u švajcarcima. Ja sam se zbog toga razbolela, ali bukvalno razbolela. Od muke i od stresa, a onda kada se pojavila ta ponuda, rekla sam: ‘Ne sviđa mi se, to, nije to moja priča, nije nešto gde sebe vidim, ali ako je to u ovom trenutku način da ja izađem iz problema, definitivno – da, i to čestito“, ispričala je Zorana, pa je pojasnila:

„Imala sam problema sa hormonima, sve se tu nešto uzburkalo. Ostala sam četiri meseca u rijalitiju, osvojila četvrto mesto, ali problem nisam rešila. Ali dobro, uopšte se ne kajem.“

Pavić je otkrila o kakvim zdravstvenim problemima je reč.

„Ljudi se isključivo razboljevaju ako im se razboli duša. Tako da odatle kreću sve bolesti. Ono što kažu – ide iz glave. Ako te nešto muči, mora da se reflektuje na neku bolest. Imala sam hormonski poremećaj i sve mi se poremetilo, i tada sam, kada su u pitanju mediji, stavljala periku da me ne slikaju u vrlo jadnom stanju“, ispričala je pevačica, pa je zaključila:

„Umem ja to da nosim. Definitivno sam borac.“

Šta je sve Zorana Pavić rekla o zdravstvenim, ali i finansijskim problemima, poslušajte u videu na početku teksta.


Izvor:nova