Emina Jahović otvorila dušu o životu u inostranstvu, emocijama i bivšem suprugu

  • Nezavisni.rs
  • 2023-01-27
  • Komentari isključeni za Emina Jahović otvorila dušu o životu u inostranstvu, emocijama i bivšem suprugu

Emina Jahović već godinama živi u Istanbulu sa svojim naslednicima Jamanom i Javuzom, a sada je rešila kako izgleda njen život na turskom podneblju.


Kako je istakla, život u tuđini ne pada joj nimalo lako.

– Živim u zemlji koja nije moja. U Instanbulu se osećam usamljeno. Da bi mi došli prijatelji, prvo moraju da sednu na avion, onda moramo i da uskladimo termine kada je ko slobodan. Kod mene nema onoga: „Svrati na kafu ili naći ćemo se tu u toliko sati – priznala je Jahovićeva za “Alo”.

Pevačica se ovom prilikom osvrnula i na odnos sa bivšim suprugom Mustafom Sandalom sa kojim se trenutno tuži zbog alimentacije, a koji se nedavno ponovo oženio.

Kako kaže, još uvek mu nije čestitala na ženidbi, ali tvrdi da su zbog dece, uprkos svim nesuglasicama, u korektnim odnosima.

– Mustafi nisam stigla da čestitam na ženidbi. Mi se i dalje sudimo, ali smo zbog dece okej. Moramo tako, ali život ide dalje i svako živi svoj život – objasnila je Emina, pa otkrila da li je zaljubljena:

– Zaljubljena sam, ja sam uvek zaljubljena – istakla je Emina, a potom priznala da je mnoge svoje pesme posvetila bivšim ljubavima:

– Posvetila bih pesmu bivšem, kako da ne. Pa ja sam mnoge svoje pesme posvetila bivšim ljubavima – zaključije Emina za “Alo”.


Izvor:alo, nezavisni.rs