Predsednik poziva da odaberemo „Najlepše domaćinstvo Srbije“

  • Nezavisni.rs
  • 2023-01-09
  • Komentari isključeni za Predsednik poziva da odaberemo „Najlepše domaćinstvo Srbije“

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, nakon uspešnog foto-konkursa „Naša najlepša Srbija“, za novi godišnji konkurs postavio je temu „Najlepše domaćinstvo Srbije“.


„Dragi sugrađani, hvala vam za fotografije naše prelepe zemlje i za sve nezaboravne predele Srbije koje ste ovekovečili sa mnogo umešnosti i ljubavi“, navodi se na nalogu Budućnost Srbije AV na Instagramu.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poziva učesnike konkursa da osete toplinu starih ognjišta, simbola naših korena i tradicije.

„Hajde da ponosno pokažemo naše vrtove i prepune ambare, košare i torove, domaćinske trpeze i verande, rukom negovane ružičnjake i bašte, kamene stazice, kapije i dvorišta, hajde da se svi ponovo setimo zašto je naša Srbija ‘pesma među narodima’ i zašto je svaka kuća u ovoj blagorodnoj zemlji najjači temelj na kojem gradimo budućnost za sve“, poručio je predsednik.

Konkurs počinje ove subote, kada će i biti objavljena prva fotografija nedelje, navodi se u objavi.

Fotografije se šalju na adresu najlepsedomacinstvo@predsednik.rs.

Nagrade za najlepše slike na temu „Naša najlepša Srbija“, konkursa na koji je stiglo na hiljade fotografija, predsednik će autorima uručiti u petak, 13. januara.


Izvor: nezavisni.rs