Poznatog biznismena pretukao napadač maskiran u đubretara

Poznati beogradski biznismen S. P., pretučen je u centru Beograda. Njega je, kako se saznaje, pretukao muškarac maskiran u radnika gradske čistoće.


Brzom reakcijom policije u saradnji sa Prvim osnovnim javnim tužilaštvom zbog nanošenja teških telesnih povreda S. P. uhapšen je M. M., prenosi Kurir.

Filmski napad, prema saznanjima, dogodio se 21. oktobra, ispred zgrade u kojoj napadnuti čovek stanuje. Prema nezvaničnim informacijama, prišao mu je muškarac obučen u đubretarsku uniformu, sa kapuljačom preko glave i maskom na licu.

„U ruci je imao čak i metlu i gumene rukavice, koje je najverovatnije stavio kako ne bi ostavio tragove. Postavio je S. P. nekoliko pitanja a onda počeo brutalno da ga udara po glavi i telu, do te mere da mu je polomio nos. Kada je čovek počeo da doziva pomoć, napadač ga je ostavio da leži i pobegao“, otkriva izvor.

Napad muškarca prerušenog u radnika čistoće, kako se saznaje, dogodio se usred dana, nešto posle 9 sati ujutru.

Biznismen je napad prijavio policiji, koja je u saradnji sa tužilaštvom identifikovala i privela osumnjičenog za parebijanje S. P.

„Sumnja se da M. M. nije iz čista mira napao S. P. već da je prebijanje bilo naručeno i detaljno isplanirano. Inače, S. P. je vlasnik jedne privatne firme“, otkriva sagovornik.


Izvor:nova