ČEDA JOVANOVIĆ U TEŠKOM STANJU! Već 19 dana leži u jednoj bolnici u inostranstvu!

  • Nezavisni.rs
  • 2022-05-27
  • Komentari isključeni za ČEDA JOVANOVIĆ U TEŠKOM STANJU! Već 19 dana leži u jednoj bolnici u inostranstvu!

Čedomir Jovanović se već 19 dana leči u jednoj bolnici u inostranstvu, jer su mu, “stala” pluća, i to kao posledica preležane korone.


Čedomir Jovanović je šokirao objavom na svom Instagram profilu i fotografijom na kojoj je sav u zavojima.

Skinite Gspace preko AppGallery prodavnice i pristupite Google Play Store aplikacijama

Lider LDP je za Kurir tim povodom kratko izjavio:

Jovanović je i polovinom maja vrlo eksplicitno svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram objasnio da se ne oseća dobro i da ima zdravstvene probleme.

Jovanović je otkrio da mu je korona ostavila ozbiljne posledice.

– Nije tajna da su mi od korone pluća u k***u, ponekad, kao danas, ona su baš, baš u k***u. To zna i Toma iz Topole. Toma što je svom sinu 2005. dao ime Čedomir. Pustiše mi sad zajedno ovu pesmu – napisao je tada Jovanović u obajvi na Instagramu.

Čedomir Jovanović je u julu 2020. godinu imao težak oblik korone. Imao je tada imao obostranu upalu pluća zbog čega je bio na kiseoniku i dugo ležao na Infektivnoj klinici u Beogradu.

Ponovo je u bolnici završio u januaru prošle godine, takođe zbog obostrane upale pluća, ali tada mu nije potvrđen kovid. On je tada u bolnicu primljen sa jakim bolovima u grudnom košu i stomaku, što je, kako su tada rekli u LDP, najverovatnije povezano s teškim oblikom korone koju je pre toga preležao.

Jovanović je tom prilikom imao i veoma visok krvni pritisak.


Izvor:republika