VUČIĆEV ČUVAR! Nestorović kandidat na izborima, kao nekad Beli?!

  • Nezavisni.rs
  • 2022-02-12
  • Komentari isključeni za VUČIĆEV ČUVAR! Nestorović kandidat na izborima, kao nekad Beli?!

On je čovek koji je raskrinkao koronu kao najsmešniji virus, a onda lansirao još sijaset teorija zavere, i o njima otvoreno priča kako ih je tog jutra pročitao na internetu.


Građani koji mu veruju gutaju sve što im servira, a profesor se sve bolje kotira. Izbačen je iz Kriznog štaba, ali je prethodno dobio orden, a sada bi mogo i u trku za predsednika. Neki tamo menadžer je procenio da to ne može da škodi. Prošli put su sjajno smislili Belog, na konju, a ovog puta spasilac stiže na zmaju. Koga on treba da spasi?

Stari igrač u novoj ulozi. Dr Branimir Nestorović postao je predsednik udruženja koje će se baviti zaštitom interesa i prava dece i omladine, a može i ovako Dr Branimir Nestorović, postao je vitez reda zmaja. A šta rade zmajevi? Svašta!

U promo filmu njegovog udruženja, zmajevi se pozivaju na staru srpsku tradiciju, koja seže još u 620. godinu. Udruženje koje će se između ostalog boriti i da deci niko ne govori to kako mogu da se ljube dva dečaka ili dve devojčice, pod tim imenom postoji još od Vidovdana ove godine. Nastalo je preimenovanjem i promenom imena ovlašćenih lica od udruženja koje se zvalo „Centar Mir“, a koje je prethodno dodeljivalo nagrade za toleranciju i organizovalo LGBT čajanku. Ali, kad su deca ugrožena, doktor Nestorović je spreman na sve, čak i na ulazak u politiku bez foliranja.

„Vi svi znate da ja imam 20 do 25 posto glasova, ako se kandidujem, i znate da bi to bila druga partija u Srbiji po jačini. To svi znate. Što se svi pretvaramo? Prema tome, ja nemam tu ambiciju, ja sam čovek na kraju karijere. Ali ako bude frka, bez ikakvog razmišljanja!“, poručuje Nestorović u vezi sa kandidaturom na izborima.

Iz njegove izjave vidi se da je Nestorović spreman za kandidaturu za predsednika, a njegovi zmajevi za Skupštinu.
„Ako nas ignorišu, onda ćemo da se organizujemo kao partija, da uđemo u Skupštinu, i da u Skupštini guramo zakone.“, zaključio je Nestorović.

Od Jogi-letača do Belog preletača, opskurnih političkih pojava u Srbiji, nikada nije nedostajalo. Ali u savremenoj Srbiji, sve ono što odgovara vlasti, dobrodošlo je, pa ga je i predsednik Vučić blagonaklono prihvatio, rekavši na Tv Prva: „Ja sam odlikovao Branimira Nestorovića, i ne mogu da kažem nijednu lošu reč o njemu.“

Od letača do preletača, Nestorović se sprema za Trojanca, koji će imati jedini zadatak da sačuva Vučićevu predsedničku fotelju.


Izvor:newsmax adria

BONUS VIDEO: