ZA ŽIVOT IZ BAJKE: Smederevske demokrate uputile zanimljivu čestitku građanima

  • Nezavisni.rs
  • 2021-12-31
  • Komentari isključeni za ZA ŽIVOT IZ BAJKE: Smederevske demokrate uputile zanimljivu čestitku građanima

Smederevske demokrate na specifičan su način uputile čestitku svojim sugrađanima, poželevši im da žive kao i čelnici njihovog grada, da sve imaju, a ništa ne plaćaju!


“Poštovani građani Smedereva,

Polako trošimo poslednje dane 2021. godine, koju ćemo pamtiti, pre svega, po gubitku velikog broja građana, koje je odnela pošast koja nam je ukrala dve godine života. Građanima Srbije je pošast kriminalne vlasti dodatno zakomplikovala već tešku egzistenciju.

Uvereni smo da nije potrebno da vam dodatno objašnjavamo. Ako jedva sastavljate kraj sa krajem, niste među onima kojih je mnogo manje, a koji uživaju u životu o vašem trošku.

Autokrata nas je doveo do zida! Ovo je godina u kojoj smo ustali u borbi za vodu i vazduh. Još to nismo izgubili! Sistem je bez kontrole, država nam je oteta i vreme je da se zid sruši. Koliko brzo ćemo to uraditi, zavisi od nas.

Smederevo je preživelo još jednu godinu pod vođstvom onih koje ništa osim ličnog interesa ne zanima. Samo fontana nas je koštala 12 miliona dinara! Radila je dva meseca i već četiri meseca pokazuje bahatost vlastodržaca. 12 bačenih miliona dinara je moglo otići gladnima, kojih je u našem gradu sve više, jer pre nego što su povećane plate i penzije, skok cena je pojeo povećanje, i većina građana nije u mogućnosti da obezbedi osnovnu egzistenciju.

Istovremeno, čelnici grada žive život iz bajki.

Stanovnicima Smedereva želimo da naredne godine putuju o trošku budžeta, da ne brinu o troškovima dok voze kola koja pripadaju gradu ili gradskim preduzećima, da im neko drugi sipa gorivo i plaća putarine, da o tuđem trošku vrše popravke kvarova nastalih zbog neodržavanja puteva, da im novčanik uvek bude pun dok cele godine naplaćuju dnevnice od putovanja.

Želimo vam mnogo zdravlja, ljubavi, sreće, uspeha u ličnom i profesionalnom životu!

Srećni Novogodišnji i Božični praznici!

Vaša
Demokratska stranka – Smederevo”

Radi podsećanja, veliki broj funkcionera Demokratske stranke u Smederevu je 2012. i 2013. godine prešao u Srpsku naprednu stranku, i ostali su na funkcijama i do dana današnjeg. Među njima je bilo stranačkih rukovodilaca – predsednik Gradskog odbora i direktori nekih javnih preduzeća tada su prešli u pobednički tabor, a sadašnja poverenica SNS-a u Smederevu do 2012. godine bila je u DS-u i bliska saradnica tadašnjeg gradonačelnika, do 2017. je bila u stranci Borisa Tadića, nakon čega je ušla u stranku Aleksandra Vučića.


Izvor: tvsuper.rs

BONUS VIDEO: