BLIC SAZNAJE: Vučić u ponedeljak uvodi najstrože mere!

Velike su šanse da u ponedeljak budu predložene nove mere na Kriznom štabu ako se nastavi ovakav trend rasta broja obolelih od korona virusa, saznaje “Blic”.


Iako se spekulisalo da su se pojavile prve pukotine u mišljenjima izmedju članova Kriznog štaba iz redova struke međusobno, kao i između njih i Vučića s druge strane, “Blic” saznaje da to nije slučaj i da u Kriznom štabu zasad svi razmišljaju na istom tragu.

– Uveliko se razmišlja šta ćemo dalje. Znajući Vučića, on sigurno neće podilaziti narodu, već je spreman da predloži zaoštravanje mera. Ako se korona ne stavi pod kontrolu, Vučić je spreman da Kriznom štabu predloži ponovno uvodjenje nekih od najoštrijih mera – kaže izvor “Blica” iz Kriznog štaba.

– Predsednik Vučić je, kaže, od početka imao veliko poverenje u dr. Kona, pa je tako i u ovom slučaju spreman da prihvati njegove predloge – dodaje izvor.

Presudno za dalje odlučivanje u ponedeljak biće dalji razvoj sa brojem zaraženih u subotu i u nedelju. Kada te brojke budu poznate, kao i opšti razvoj situacije, na sednici u ponedeljak biće razmatrano moguće uvodjenje novih mere u borbi protiv pandemije u Srbiji.


Izvor:blic

One thought on “BLIC SAZNAJE: Vučić u ponedeljak uvodi najstrože mere!”

  1. Šta ako narod uvede najstrožije mere. Ipak je nas 4500000,koji nismo želeli Hitlera 21.veka u kombinaciji sa Jevrejinom.

Comments are closed.