SMEDEREVO GLAVNO ŽARIŠTE! Građani, oprez – virus se širi!

U Smederevu su zabeležena još 14 slučajeva korona virusa, a kako prenose mediji, zaražena su i još dva radnika fabrike “Kajzen”.

U toj fabrici sada je 21 zaraženi i to je žarište virusa u gradu. Smederevo ukupno beleži više od 170 slučajeva zaraze od početka epidemije.

Kako je danas zabeleženo duplo više slučajeva u Smederevu nego u Beogradu, ovo je novo žarište korona virusa u Srbiji.

Radnici fabrike Kajzen su već nedelju dana na kolektivnom godišnjem odmoru, ranije je potvrdila direktorka ove ustanove dr Ana Jovanović.

Prvi slučajevi koronavirusa u “Kajzenu” zabeleženi su 17. maja. Osim u Smederevu, više slučajeva nego u Beogradu otkriveno je i u Leskovcu.

Vranje: Od 213 uzoraka, sedam pozitivnih na virus korona

U Vranju je kod još sedam osoba potvrđeno prisustvo korona virusa, objavljeno je danas na sajtu grada.

Kako se navodi, od 213 uzoraka sa teritorije Vranja, koji su poslati u petak, 22. maja, uzorci sedam osoba su bili pozitivni.

Izvor:rtv/Foto:b92

One thought on “SMEDEREVO GLAVNO ŽARIŠTE! Građani, oprez – virus se širi!”

  1. Nije 17.maja…vec 12-og ako ne i ranije samo to ne odgovara da se objavi. Radili smo cele nedelje jer je bio izvoz naravno. A onda poslati na kolektivni odmor. Tako da smo mi pod pritiskom radili cele nedelje dok se otkrilo da u fabrici ima zarazenih. Njihova neodgovornost je dovela u pitanje da se ceo grad zarazi. A sada se o tome cuti i prikriva…

Comments are closed.