ODAKLE TOLIKE PARE? Žika Nikolić kupio stan u Beogradu na vodi za 150.000 EVRA!

  • Nezavisni.rs
  • 2020-01-22
  • Komentari isključeni za ODAKLE TOLIKE PARE? Žika Nikolić kupio stan u Beogradu na vodi za 150.000 EVRA!

Žika Nikolić nedavno je kupio stan u naselju Beograd na vodi, kompleksu koji je još u izgradnji, a za njega je izdvojio, kako tvrde izvori, više od 150.000 evra.


Zgrada u kojoj je Žikina nekretnina je tek završena i nalazi se svega pedesetak metara od reke Save. Baš na tom mestu Nikolić je novinarima otkrio da je postao stanovnik luksuznog naselja u srcu Beograda.

– Useljavamo se ovih dana, evo baš danas supruga i ja smo došli ovde jer nam stiže nameštaj. U pitanju je manji stan, ali je jako lepo urađeno sve. Bez sumnje, ceo ovaj kompleks je zaista fascinantan i drago mi je što ćemo život nastaviti pored reke – rekao je Nikolić.

Beograd na vodi polako postoje stecište poznatih ličnosti, s obzirom na to da je dosta njih u tom naselju pazarilo nekretnine. Među njima je i Viki Miljković, vlasnica tri velika stana u prvoj zgradi koja je izgrađena. Ona je bila oduševljena kada smo joj saopštili da je Žika njen novi komšija.

Pre tri godine Nikolić je ostao bez stana koji su on i supruga Zorana kupili na Paliluli. Iako su ga uredno platili, morali su da se isele, jer je investitor imao neregulisane odnose s firmom koja je gradila zgradu.

– Stan u Ulici Mije Kovačevića na Paliluli kupili smo 1995. od investitora tako što smo mu dali stan od 26 kvadrata i doplatili 24.000 maraka. Šest godina kasnije investitor nas je uveo u posed. Posle desetak dana došli su neki ljudi iz Omladinsko-sportskog društva, koji su bili partneri s firmom za izgradnju, i izbacili nas iz stana – rekao je tada voditelj.