TUGA DO NEBA! Smederevac koji je nestao 29. oktobra pronađen mrtav

  • Nezavisni.rs
  • 2019-12-07
  • Komentari isključeni za TUGA DO NEBA! Smederevac koji je nestao 29. oktobra pronađen mrtav

Časlav Živojinović (24), mladić iz sela Vranovo kod Smedereva koji je nestao 29. oktobra ove godine, pronađen je mrtav u reci Moravi kod mesta u kojem je živeo.


To je za potvrdio njegov stric Predrag Živojinović, navodi portal Telegraf.rs.

– Istina je, Časlav je preminuo. Pronađen je u Moravi, u ataru Vranovo – kratko je naveo Časlavov stric.

Predrag se na svom Fejsbuk nalogu potresnim rečima oprostio od svog bratanca.

– Tuga, zimska tišina jezu stvara, muk, nema te. Na svaki škrip kapije otac se tvoj dizao iz stolice. Moje si parče srca, slagalici nedostaješ. Pričam, a priča mi je prazna. Boliš me, moj Časlave – potresne su reči mladićevog strica.

– Kada nam odlazi neko drag, ne boli samo bol, boli sve drugo. Boli što zauvek nestaje i što ga više nigde neće biti. Boli saznanje da nikada više neće moći da se raduje, da se smeje, mašta, trči, plače, voli – naveo je Predrag u svom postu na Fejsbuku.

Podsetimo, Časlav Živojinović je kolima otišao od svoje kuće krajem oktobra i od tada se nije javljao. Slučaj je prijavljen policiji, a ni njegovi članovi porodice, kao ni prijatelji, nisu pronalazi razlog zbog kog bi mladić mogao da digne ruku na sebe.

Samo 15 minuta pre no što je otišao od kuće, mladić je na svom Fejsbuk profilu podelio pesmu “Sky and Sand”. Kao opis za pesmu i status napisao je da se oseća nepotpuno.

Prevod pesme koju je podelio samo 15 minuta pre nestanka glasi: živ sam samo kad sam s tobom i sve dok letimo ovaj svet nema kraj. Danju ćeš me naći pored sebe, trudići se da uradim sve kako treba i da ispravim stvari. Kada sve krene po zlu, samo ću ja biti kriv.

Bratu i ocu je samo javio rekao da ide do grada u banku. Nestanak je policiji prijavljen istog dana u popodnevnim časovima.

Kako je ranije ispričao njegov najbolji drug Miljan, baš ništa nije ukazivalo da bi on tek tako mogao da nestane.

Kako Miljan navodi, Časlav se pre, no što je nestao, ponašao uobičajeno.

– Ništa nije navodilo na tako nešto. Ponašao se sasvim normalno. Nije bio depresivan ni tužan – ispričao je Časlavov drug za Telegraf.rs.

Miljana posebno zabrinjavaju i prijateljeve poslednje reči koje mu je uputio putem poruke.

– Poslao mi je samo poruku u kojoj me moli da mu čuvam brata i oca, to je sve što mogu da kažem – rekao je mladić.

(Kurir.rs/Telegraf.rs, D. S)