LUDILO! Dok nam deca umiru, javnost opsednuta izopačenim ljudima!

  • Nezavisni.rs
  • 2019-09-01
  • Komentari isključeni za LUDILO! Dok nam deca umiru, javnost opsednuta izopačenim ljudima!

„Na žalost ovo dete se ne viđa svaki dan po novinama i televiziji… Ovo dete neće biti gledano kao skandali i rijaliti… Zašto? Zato što se ovo dete bori za život! To nikome nije zanimljivo?


Zamislite kako je njegovim roditeljima… Život deteta ti zavisi od nekakvog novca, a ti ga nemaš. Ljudi, ne OKREĆITE GLAVU!

„Žao mi je deteta, ali nisam u mogućnosti da pomognem“ to je ono što ljudi pomisle kada vide ovakvu objavu… Ajde razmislite još jednom…Nemate 200 dinara da pošaljete detetu? Niste svesni koliko je vaše malo u ovakvim trenucima nekome mnogo! Niste svesni da je to nekome život!

Bogdan Gicović, koji boluje od specifičnog oblika tumora male karlice „Rabdomiosarkoma“, sa majkom Marinom otputovao je nedavno u Tursku na lečenje.

Po dolasku u Istanbul, ustanovljeno je da je tumor porastao i natisnuo bešiku i bubrege. Bogdanu je produženo lečenje i moraće u bolnici u Instanbulu da ostane duže, nego što je u početku bilo predviđeno.

Zbog toga, malom Bogdanu iz Zaječara potrebno je još novca, za troškove smeštaja u Turskoj“, piše u apelu za pomoć malom Bogdanu.

OVO JE GRUPA POSVEĆENA BOGDANU-https://www.facebook.com/groups/335126304013879/

OVO JE FACEBOOK PROFIL BOGDANOVE MAJKE – https://www.facebook.com/marina.gicovic.9

NA FOTOGRAFIJI SU BROJEVI RAČUNA, ZA SVE OSTALE INFORMACIJE KONTAKTIRAJTE MARINU GICOVIĆ MAJKU DETETA NA FACEBOOK PROFILU!

Izvor: nezavisni / Foto: rikoshetspecial