DRAMA: Žena polila stan benzinom da bi sprečila ulazak IZVRŠITELJA!

Novosađanka Slobodanka Ninić polila je danas benzinom stan u centru Novog Sada i pretila da će ga zapaliti nakon što je izvršiteljka, u pratnji policije, bravara, ali i vatrogasaca i Hitne pomoći pokušala nenajavljeno da prinudno iseli Niniće iz Modene 1.


Kako navode u Združenoj akciji “Krov nad glavom”, izvršiteljka i pratnja pojavili su se oko 7.45 časova, a istovremeno je Slobodankin suprug Miroslav Ninić bio u policiji i davao izjavu o krivičnim prijavama koje je porodica podnela protiv izvršiteljke i kupaca stana, objavio je Radio 021.

Loading...

Odazvao se pozivu koji je i njemu i supruzi bio upućen 31. jula, istog dana kada je, takođe, izvršiteljka pokušala da ih iseli, ali nije uspela jer je Slobodanka Ninić pretila da će skočiti kroz prozor.

Prema njenim rečima, oboje su tada bili pozvani da danas, odvojeno, na 15 minuta razmaka daju izjave o pokrenutoj krivičnoj prijavi.

“Osim toga što mi je zdravlje loše, ne osećam se dobro i moram da mirujem, bila sam i sumnjičava prema ovom pozivu, te ja nisam otišla u policiju. Moje sumnje da je to samo način da nas oboje izvuku iz stana, kako bi oni došli da ga obiju i uđu, su se obistinile. Sva sreća što sam ostala kod kuće. Bilo je vrlo zastrašujuće, ni ne znam kako vrata izgledaju spolja i koja je šteta, jer još uvek ne smem da izađem. Suprug se još uvek nije vratio kući, nakon što je izašao iz policijske stanice, on je praćen”, kaže Slobodanka Ninić, a prenosi “Krov nad glavom”.

loading...
loading...

Poslednja četiri pokušaja prinudnog iseljenja sprečena su, pisao je Radio 021 021.

Porodica Ninić je kredit uzela 2007. godine. U toku otplate, imali su problema sa smanjenjem plata, gubitkom posla i, pre svega, sa zdravstvenim problemima. Porodica Ninić banci je vratila oko 80.000 i dužna je još toliko.

Loading...

Zbog bolesti supruge kasnili su sa otplatom dve rate kredita, nakon čega je njihov dom stavljen na prodaju. Stan je prodat na licitaciji u januaru za 84.500 evra.

loading...
Izvor:kurir, nezavisni.rs | Foto:kurir
loading...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Inline
Inline
Inline
Inline