DANAS STIŽE PAKAO U SRBIJU: Evo kada će temperatura biti PREKO 40 STEPENI!

U Srbiji u sredu ujutro vedro, u dolinama i kotlinama maglovito i sveže. Tokom dana očekuje se sunčano i tropski toplo.


Duvaće slab do umeren jugozapadni vetar. Minimalna temperatura od 12 do 20°C, maksimalna dnevna od 32 do 36°C.

Loading...

U Beogradu u sredu sunčano i tropski toplo. Duvaće slab do umeren jugozapadni vetar. Minimalna temperatura 20°C, maksimalna dnevna 35°C.

U Srbiji u četvrtak i dalje tropski toplo, ali se očekuje i nešto više oblačnosti. Maksimalna temperatura od 33 do 37°C.

U petak sunčano i nešto svežije. Maksimalna temperatura od 29 do 33°C. U subotu sunčano i veoma toplo, maksimalna temperatura od 30 do 34°C.

loading...
loading...

U nedelju još toplije, temperatura do 35°C. Početkom sledeće sedmice sunčano i vrelo, temperatura ponegde i PREKO 40°C uz ekstremno UV zračenje.

U Beogradu u četvrtak tropski toplo, ali uz više oblačnosti. Makismalna temperatura do 34°C. U petak sunčano, ali i malo prijatnije, temperatura do 31°C. Za vikend sunčano.

Loading...

Maksimalna temperatura u subotu do 31°C, a u nedelju još toplije. Početkom sledeće sedmice sunčano i vrelo, temperatura ponegde i do 39°C.

Zbog visokog UV zračenja svima se savetuje da izbegavaju boravak na otvorenom u periodu između 10 i 17 časova. To se posebno odnosi na decu i mlade.

loading...

Ukoliko morate biti napolju, obavezno nanosite na kožu zaštitni faktor 50+, kako biste smanjili štetne posledice po zdravlje.

Izvor:w2u, nezavisni.rs | Foto:kurir
loading...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Inline
Inline
Inline
Inline