KREĆE TURNEJA! Od septembra ćemo uživati uz “Veče sa Ivanom Milinkovićem”

Posle sjajnih reakcija publike na pesme “Ibar ust’o protiv brega” i “Svenuće dunje na ormaru”, Ivan Milinković najavljuje nezaboravna koncertna druženja sa publikom.


Koncerti su najavljeni za predstojeću jesen, a prvi će biti održani već u septembru, na radost mnogobrojne publike koja već sa nestrpljenjem očekuje uživanje u njegovom prepoznatljivom i specifičnom glasu.

Loading...

“Hvala Vam za divne komentare na dve objavljene samostalne numere. Dajete mi vetar u leđa, ali vaša ljubav i podrška obavezuje!”, izjavio je Milinković za Nezavisni.

Od septembra publika će imati priliku, koncertno, da čuje nešto što do sada nije pevao, uz pesme koje su reference i najveći izazov za svakog pevača.

“Pored svih onih dragih ljudi koji su do sada bili na mojim koncertima, očekujem i nebrojeno onih koji vole muziku, ali do sada nisu bili na mojim nastupima. Sa publikom, uz moje nove pesme, prelistavaću muzičke spomenare, setiti se nekih divnih vremena i zajedno uživati u hitovima Tome Zdravkovića, Cuneta Gojkovića, Tozovca, Staniše Stošića i mnogih drugih.”, najavljuje Ivan.

loading...
loading...

Uz muzičku podršku Pedje Stojkovića očekujte pregršt iznenađenja na kocertima pod nazivom “Veče sa Ivanom Milinkovićem”.

Milinković će koncerte održati u svim većim gradovima u Srbiji i raduje se druženju sa publikom, koju poziva na nezaboravne trenutke uz predivnu muziku.

Loading...

Izvor: nezavisni.rs / Foto: nezavisni.rs
loading...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Inline
Inline
Inline
Inline