ZADRUGA 3 ĆE BITI PRAVA LUDNICA! Osim kriminalaca i starleta, ulazi i jedan narodni poslanik!?

Ana Korać i David Dragojević žele da se vrate u “Zadrugu” jer im, kako se navodi, nedostaju trenuci koje su tamo proveli.


Među imenima koja će im se eventualno pridružiti, najistaknutija su svakako šund zvezda Zoki Šumadinac, Filip Đukić, i narodni poslanik Nenad Čanak.

Loading...

Takođe, šuška se da postoji mogućnost da u novu sezonu uđe pevačica Jelena Kostov, a spominje se i glumac Dragan Marinković Maca i Tamara Đurić. Jeleni je ovo “vatreno krštenje”, pa je postavila jedan uslov za ulazak.

“Ona nikada nije bila u rijalitiju, pa strepi kako će se snaći pred kamerama. Ona je produkciji rekla da bi rado ušla u rijaliti pošto će joj to povećati popularnost, ali samo na određeno vreme”, kaže izvor i dodaje da Jelena želi kratko da se zadrži jer je napolju čeka malo dete, koje će u tom periodu paziti otac.

Tamara i Maca, sa druge strane, imaju iskustvo u rijalitiju.

loading...
loading...

“Njih dvoje će u Zadruzi imati specijalne tajne zadatke kojima će zagorčavati život ostalima. Tamara se sa druge strane uželela medija, dve godine je bila na pauzi, zbog zdravstvenih problema izazvanih silikonima.

Kako je i Stanija najavila učešće, svi veruju da će njih dve sigurno biti ljute suparnice”, kaže izvor. Na spisku potencijalnih učesnika našli su se i Kristijan Golubović, Gabrijela Pejčev, Stefan Karić, Jelena Jevremović…

Loading...

Izvor:kurir, nezavisni.rs / Foto:kurir
loading...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Inline
Inline
Inline
Inline