POPULARNA PEVAČICA ULAZI U “ZADRUGU 3”: Dobiće ogroman honorar, teretanu, posebnu ishranu…

Sandra Afrika ulazi u “Zadrugu 3” da se obračuna sa Stanijom Dobrojević i jednom zasvagda otkrije šta joj je starleta uradila, pa su u višegodišnjem sukobu.


Pevačica je u pregovorima sa produkcijom, koja pokušava da odgovori na sve njene zahteve. Sandra želi da ude u “Zadrugu 3” samo iz jednog razloga, a to je da stavi tačku na odnos sa Stanijom, s kojom ratuje već godinama.

Loading...

Pošto dosta radi i zarađuje lepe pare, Sandra je tražila ogroman honorar i neke posebne uslove, kao što je teretana, posebna ishrana i još neke stvari koje se tiču njenog privatnog života, priča dobro obavešten izvor i dodaje da se produkcija nije lako složila sa svim pevačicinim uslovima, ali da su rešeni da pronađu zajednički jezik.

Produkcija je odlučila da je uvede, tako da će se potruditi da postigne dogovor sa Sandrom.

loading...
loading...

Ono što je veoma interesantno jeste da je produkcija već obavila pregovore sa Stanijom Dobrojević, Sandrinom ljutom suparnicom, tako da ih čeka okršaj uživo u Beloj kući.

Prema saznanjima, Stanija uveliko dogovara učešće njom će takođe ući njen dečko Marko Marković. Stanija već ugovara svoj angažman, a kada je čula da će Afrika možda ući, već je počela da oštri nokte. Stanija tvrdi da ju je Sandra ogovarala u estradnim krugovima i kaže da mnogo toga zna o pevačici, te da jojje bolje da se s njom i kači, rekao je izvor blizak starleti.

Loading...

Podsećamo, Afrika i Dobrojevićka nikako se ne podnose, a to su i dokazale na Zadrugoviziji, kada nisu birale reči, već su jedna za drugu rekle najgore stvari.

Sandra je tada javno izblamirala starletu rekavši joj da joj je bolje da ne peva nego samo da pokazuje zgodno telo, što je i njeno zanimanje po Sandrinom mišljenju.

loading...

Tada je Stanija poludela i rekla Sandri da je ona išla na fakultet, dok je Afrika igrala po stolovima kao igračica Mileta Kitića.

Izvor:puls, nezavisni.rs / Foto:puls
loading...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Inline
Inline
Inline
Inline