MEĐUNARODNI SKANDAL: Istraga o Stefanovićevoj diplomi će se pokrenuti u Velikoj Britaniji

Predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas govoreći o diplomi ministra unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovića, za koju SzS tvrdi da je falsifikovana, rekao je za N1 da nije problem da li neko ima diplomu, već što je neko falsifikavao nešto što treba da bude plod rada i truda.


“Stefanović je navodono predao diplomu škole kojoj kad čujete ime znate da sa školom nema veze. Registrovana je u Lonodnu sa 100 funti, vlasnica je mis Srbije, i registrovana je za konsalting. Navodno je ta firma osnovala studije u Beogradu, a nije imala pravo i onda su neki ljudi polagali u Centru Sava. Ako je 412 evra prihod firme, kako su plaćali profesore, prostorije.. 1054 ljudi, među njima i Stefanović je došlo na nelegalan način do diplome i Megatrend je to priznao. Postoje još dva takva fakulteta Megatrenda u svetu koji rade te stvari. Čovek koji je nešto tako uradio ne može da bude potpredsednik Vlade”.

Loading...

Kako je rekao, ta firma nema pravo da izdaje diplome a i nema veze s engleskim školskim sistemom.

“Možda je neko prevario Stefanovića koji je upisao jer je mislio da to postoji. Daj da vidimo profesore, indeks, šta se polagalo. Obratili smo se tužilaštvu, ministarstvu, obratićemo se britanskim organima.. Istraga će se pokrenuti, ako ne u Srbiji onda u Velikoj Britaniji”.

Primetio je da Stefanovića brane tako što napadaju njega i dodao da je predsednik Aleksandar Vučić u autorskom tekstu u Politici podelio Srbiju na “krezubu i nekrezubu” i da sada govori da diploma nije važna već rad, a ranije je mahao diplomom.

loading...

“Ta podela Srbije koju vučić sprovodi, taj rečnik, agresija i mržnja prema onima koji misle drugačije.. Kaže mi delimo ljude, a ja to veče kad je objavljen tekst dobijem pismo čoveka koji počinje ovako: Je li pizdonjo žutokugaška koga ti deliš, pa sad ide dalje oca, majku, decu, pa sve ću vas poklati, sve po kući…”

“Taj čovek je video taj teskt, čuo je predsednika šta govori o Đilasu, Obradoviću, Jeremiću… Sutra će neko na ulici da uradi ko zna šta.. Ja sam primoran da podnesem prijavu. Nije što smo mi političari meta, pogledajte šta se desilo Majiću, Dani Popović, Miodragu Stojkoviću kažu tebi Đilas dao pare”.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Izvor:n1, nezavisni.rs / Foto:n1
loading...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *