OBRADOVIĆ POZVAO STEFANOVIĆA NA TV DUEL: Ponesi svoje diplome, a ja ću svoje!

Lider Dveri Boško Obradović pozvao je ministra unutrašnjih poslova Nebojšu Stefanovića na televizijski duel na koji bi obojica doneli svoje fakultetske diplome.

Loading...

Kako je ocenio, to je najbolji način da se javnost uveri ko je u pravu u vezi sa optužbama vezanim za akademsko zvanje ministra.

“Ako nema šta da krije neka izađe na direktan TV duel i neka bira televiziju, voditelja i termin. Mislim da je javni medijski servis pravo mesto za ovakve debate i da RTS ima obavezu da organizuje ovo sučeljavanje.”

“Ja bih poneo sve svoje dokaze da ministar policije nije završio fakultet i da se lažno predstavlja kao doktor nauka, a drugi čovek SNS bi doneo svoje dokaze da je regularno završio svoje studije, dok bi gradjani mogli da sami zaključe šta je istina”, naveo je Obradović.

loading...
loading...

On je u saopštenju naveo da ako Stefanović odbije tu ponudu, onda to može biti samo još jedan dokaz da je tačno da je falsifikovao diplomu.

“To će onda videti i čitava javnost, jer onaj ko je pošteno završio fakultet nema razloga da ne pokaže javno svoj indeks.”

Loading...

“Ako toga nema ostaje jedino ostavka. Stefanoviću, birajte – TV duel da dokažete ispravnost svoje diplome ili ostavka”, dodao je Obradović.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

loading...

Izvor:n1, nezavisni.rs / Foto:n1
loading...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Inline
Inline
Inline
Inline