HAVARIJA U POŽAREVCU: Pokojnike iznose kroz prozor, jer je zabranjeno da kovčeg prođe kroz vrata! (VIDEO)

Ova scena, zabeležena je, 4. jula, kako je pred kamerom kazao jedan od aktera ovog bizarnog događaja, očigledno negodujući što je deo ovakve nedostojanstvene radnje.


– Videli ste na današnji dan, 4. jul 2019, iznošenje mrtvaka kroz prozor. Hvala direktoru, ko odlučuje o tome. Zadnja počast mrtvacima, kako se izbacuju. Toliko – kazao je on.

Loading...

Pozvavši pogrebno preduzeće, čije je ime bilo ispisano na kombiju, saznali smo da je nezadovoljni mladić rođak preminulog, a da je situacija u kapeli požarevačke bolnice u rasulu od početka ovog meseca.

– Kapela je normalno radila do 1. jula, a onda je istekao ugovor sa bolnicom, sad se ne zna ko će je preuzeti. Ne znamo kome da se obratimo, a ne vidim rešenje u skorijem periodu – kazao nam je Aca Stevanović iz ovog pogrebnog preduzeća.

On je dodao i da i druga pogrebna preduzeća imaju problem od prvog jula, i da i oni moraju da „posluju“ na ovaj bizaran način.

loading...

Pitali smo ga da nam kaže još nešto o situaciji sa snimka.

– Ja nisam bio tamo, ali kolega mi je rekao da im je glavna sestra zabranila da se mrtvak iznosi na vrata, i da ju je podržalo obezbeđenje, pa su morali kroz prozor.

POGLEDAJTE VIDEO:

Izvor:espreso, nezavisni.rs / Foto:printscreen
loading...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *