PLJAČKA! Za Tomu i Dragicu građani Srbije plaćaju 1,2 miliona mesečno!

Tomislav Nikolić, predsednik Nacionalnog saveta za koordinaciju saradnje sa Rusijom i Kinom uspeo je u nastojanju da ostane da živi u vili u Užičkoj 23 na Dedinju.


Odluka koja mu je to omogućila doneta je početkom novembra prošle godine, kada je doneta Uredba o izmenama i dopunama Uredbe o nepokretnostima za reprezentativne potrebe Republike Srbije, koju je donela Vlada Srbije.

Loading...

Uredbu je potpisala premijerka Srbije Ana Brnabić i stupila je na snagu 10. novembra, osmog dana od dana objavljivanja u Službenom glasniku Republike Srbije.

Vila u kojoj živi nekadašnji predsednik sa suprugom Dragicom ima 800 kvadrata, a građani mesečno izdvajaju oko 1,2 miliona dinara za troškove njihovog života, hranu, komunalije i održavanje.

To znači da bivši predsednik sa suprugom ne plaća ništa, jer to umesto njega čini država.

loading...

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Izvor:telegraf, nezavisni.rs / Foto:kurir
loading...

9 thoughts on “PLJAČKA! Za Tomu i Dragicu građani Srbije plaćaju 1,2 miliona mesečno!

        1. Penzioner sam, sa malom penzijom i nikada nisam glasala ni za jednu nacionalisticku i desničarsku, fašističku stranku, pod tim podrazumevam i Slobodanov SPS i Mirin JUL. Pravo glasa trebalo bi oduzeti ljudima koji nisu pročitali ni jednu knjigu u životu, kojima mišljenje oblikuje Pink i koji slušaju Cecu i ostale razne “ženske” mafijaša.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *