Vučić organizatorima mitinga “Budućnost Srbije”: Letećete s posla zbog ograda!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je na mitingu u Zaječaru, dižući glas, poručio “onima koji mu organizuju mitinge, da neće više da vidi ogradu između naroda i funkcionera”.


“Ja sam došao da razgovaram s narodom, a ne zbog funkcionera. Nadam se da ste me razumeli dobro: Nemoj da vidim da ste mi to još negde uradili ili ćete svi da letite s posla!”, rekao je Vučić, uz burno odobravanje na mitingu u okviru kampanje “Budućnost Srbije”.

Loading...

“Probajte da mi to uradite u Somboru za nedelju dana! Zato što vi gradonačelnici i predsednici opština morate da razgovarate sa ljudima pa čak i kad nisu u pravu da ih čujete i vidite koje su njihove muke”, rekao je Vučić.

Rekao je da “nasilnog preuzimanja vlasti i prebijanja u Srbiji neće biti”, ali i da nije došao da govori o onima koji “prete batinama i ‘dugim cevima'”.

“Omogućićemo normalnoj, pristojnoj Srbiji da toga nema”, rekao je Vučić.

loading...
loading...

Po njegovim rečima, takvi što prete, “dosta su uradili protiv države” i zapitao: “Ima li neka fabriku koju nisu zatvorili?”.

Dok je govorio o odlasku ljudi na rad u inostranstvu, od okupljenih se čulo pitanje zašto je tako, na šta je on odgovorio da je “privatizacija bila lopovska”.

Loading...

Vučić je rekao da “jako ljut” i da se “puno sekira” kad vidi da mediji pišu kako su idealne plate u zapadnim zemljama, jer ionako Srbija ima puno demografskih problema, a dodao je da će do kraja godine minimalna plata biti 30.000 dinara.

Izvor:n1, nezavisni.rs / Foto:n1
loading...

2 thoughts on “Vučić organizatorima mitinga “Budućnost Srbije”: Letećete s posla zbog ograda!

  1. AV najveci manipulator u Srbiji naredi da se stavi ograda pa onda na mitingu vice da se ograda ugloni izmedju njega i naroda i da ce svi leteti sposla.
    A. Vucic dovodi veliku fabriku u Timocki okrug sa 2000 radnih mestai platom od 200 € , a za pocetak ce biti zaposleno150 radnika i to ponavlja ko PAPAGAJ na svakom mitingu. Od te fabrike za povoljne uslove je uzeo PROVIZIJU. Vec godinama od kada je na vlasti nije pomenuo ni jednu domacu firmu jer ne moze od nje da naplati PROVIZIJU.
    Srbija u svojoj istoriji nije imala veceg LAZOVA i MANIPULATORA od njega.NARODE PROBUDISE.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *