VUČIĆ: Nemam rešenje za Kosovo – izbori će biti u martu ili aprilu sledeće godine!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će parlamentarni, pokrainski i lokalni izbori biti održani u martu ili aprilu sledeće godine.


On je u jutarnjem programu Tv Prva govorio i o referendumu za Kosovo i Metohiju.

Loading...

“Referendum može da bude ako imam šta da predložim narodu. Ali nemam šta da predložim narodu. Imam rešenje da mogu da se ponašam u najboljem interesu naše zemlje i našeg naroda. Ja nisam izričit ni u čemu osim da ne znam o čemu da razgovaram sa nekim koji ne poštuje slobodan protok robe.”, rekao je Vučić.

“Šta je to što hoćete da uradim? Kažite mi šta je to? I niko nema odgovor. U Srbiji je već ustaljeno – Ti si kriv Vučiću za sve”, konstatovao je predsednik.

“SB UN je važan zbog suštinskog pitanja, ali neće rešiti ništa. Pariz je mnogo bitniji. Ja ne tražim ništa od Evrope. Neće Albanci lako ukinuti takse. Haradinaj će pokušati da prevari Merkelovu. To je besmislena igra.”, kaže Vučić.

loading...
loading...

Razgovori sa Filipom Rikerom neće biti laki. Zahtevaćemo pomoć od Amerikanaca za ukidanje taksi. Te takse su nanele veliku štetu ne samo nama nego i celom regionu. Rećiću im da taj problem mora da se reši. Ma koliko oni znaju da smo mi u pravu kada govorimo o Prištini, Evropa će biti na njihovoj strani. Oni staju na stranu svog čeda koje su negovali godinama, zaključio je Vučić.

Izvor:prva, nezavisni.rs / Foto:prvaprintscreen
loading...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Inline
Inline
Inline
Inline