KOSOVO ĆE OSTATI SRBIJA! Milošević još 2001. rekao šta će biti sa Kosmetom! (VIDEO)

Govor bivšeg jugoslovenskg predsednika i osnivača Socijalističke partije Srbije, Slobodana Miloševića, u Haškom tribunalu 2001. godine, danas ponovo okupira pažnju javnosti.

Loading...

Naime, Milošević je tada govorio o srpskoj rak rani, Kosovu i Metohiji.

On se u izlaganju pred Haškim tribunalom osvrnuo i na UN-a, u kako je naveo, procesima progona srpskog naroda sa Kosova.

loading...
loading...
Loading…

Loading...

– Posebno ne mogu da razumem da neko može da se drzne, da ovde govori o Kosovu, kao o nečemu što nije deo Srbije. Kosovo je Srbija i Kosovo će ostati Srbija. I ova situacija trajaće tačno onoliko koliko bude trajala ova neleglana okupacija Kosova i Metohije. Nelegalna zato što je do nje došlo zloupotrebom Ujedinjenih Nacija i rezolucijom 1244 saveta bezbednosti, koja predviđa prisustvo snaga UN. Međutim, te su snage uzurpirale ovlašćenja UN, dozvolile dalje divljanje albanskih terorista, i hiljade Srba i drugih nealbanskih stanovnika Kosova su ubijeni i oteti, desetine hiljada srpskih kuća je zapaljeno, više od stotinu crkava je srušeno i zapaljeno. I sve pod okriljem međunarodnih snaga, koje su bile došle da garantuju svima bezbednost – pričao je tada Milošević, pa dodao:

NE PROPUSTITE:

loading...
 NOŽ U LEĐA! Crna Gora izručuje srpske borce Ramušu Haradinaju!
 PAMTI, SRBIJO! Ovo dete ti je ubila NATO bomba u očevom naručju! Marko bi danas imao 22 godine!
 ŠEŠELJ IMA PENZIJU OD 147.000 DINARA, a evo kolike su penzije Tome Nikolića, Mrkonjića, Mićunovića,…

– I danas posle ovih karikaturalnih izbora, tu vajni srpski poslanici dolaze avionom iz Beograda da vrše svoju funkciju poslanika i pod vojom pratnjom ulaze u taj takozvani parlament. To će stanje trajati koliko bude trajala okupacija. To je stanje trajalo i pod turskom okupacijom čitavih 500 godina. Ova neće moći toliko da traje, ali onog trenutka kad se ona završi, Kosovo će opet biti potpuno pod srpskom kontrolom. Ali nije reč samo o Kosovu, već i o Srbiji, jer će i Srbijom, ponovo i uskoro upravljati patrijote, ali će patrijote upravljati i drugim zemljama, umesto ove šeme novog kolonijalizima i postavljanja raznih marionetskih vlada

Pogledajte i video:

Na Vidovdan 2000. godine, Slobodan Milošević je izručen Haškom tribunalu pod optužbom za zločine počinjene na Kosovu i Metohiji. Preminuo je u Hagu 11. marta 2006. godine.

Političko-državno rešenje za Kosovo i Metohiju do danas nije nađeno.
loading…
Izvor: espreso, nezavisni.rs / Foto: espreso

⇒ ALBANCI POČELI MASOVNO DA IZLAZE IZ ŠUME! Ana Brnabić svojom izjavom zapalila društvene mreže!
⇒ HAPŠENJE BOŠKA OBRADOVIĆA: Vlast hapsi lidera Dveri i jednog ministra u Vladi!?
⇒ ŠAMAR VUČIĆU IZ EVROPE: U Srbiji nema slobode medija i izražavanja! Ništa od EU dok ne priznate Kosovo!
⇒ CENE GORIVA DRASTIČNO SKAČU! To će dovesti do velikih poskupljenja svih proizvoda!
⇒ MONSTRUOZNI ZLOČINI MUSLIMANA IZ SARAJEVA: “Čekao sam u redu da silujem srpsku devojčicu”!

loading…
loading...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Inline
Inline
Inline
Inline