SMENA MINISTARA: Vučić izbacuje američke špijune iz Vlade!

Dok se prethodnih dana raspravljalo o Kosovu i Metohiji u Skupštini Srbije, predsednik države Aleksandar Vučić indirektno je govorio i o smeni ministara, rekonstrukciji Vlade, kao i ko je američki čovek u Nemanjinoj 11!

Loading...

I dok se raspravljalo o situaciji na Kosovu i Metohiji, dijalogu s Prištinom, upadu ROSU na sever južne srpske pokrajine svima se potkrala veoma zanimljiva diskusija u kojoj je predsednik Srbije i lider SNS otkrio sudbinu ministara u Vladi, navodi portal Espreso.rs.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, naime negirao je tvrdnje poslanika Srpske radikalne stranke Milorada Mirčića da ministarka Zorana Mihajlović ide po mišljenje u američku ambasadu.

loading...
loading...
Loading…

Loading...

Vučić je negirao Mirčićeve tvrdnje i istakao da nadležne službe rade svoj posao i da bi svako od ministara ko to čini odmah bio smenjen.

“Ne možete raditi za dve države”, rekao je Vučić i dodao da se to ne odnosi samo na SAD, nego i na sve ostale zemlje.

loading...

Vučić je naglasio da u Mihajlović ima poverenje, jer ona dobro radi svoj posao, za razliku od nekih drugih ministara, ali da će se to videti u novoj Vladi posle sledećih izbora.

NE PROPUSTITE:

 ZAPAD JE NAREDIO AKCIJU NA SEVERU KOSOVA! Iza svega stoji NAJVEĆI kriminalac na BALKANU!
 BOLESNO! DRUŠTVO OPRAVDAVA TROSTRUKOG UBICU! – “Frajerčino, svako može da se iznervira!”

Odgovarajuči na predlog Mirčića da se, u situaciji kad je Srbija ugrožena s raznih strana po pitanju Kosova, formira nova Vlada, Vučić je rekao da će ukoliko premijerka Ana Brnabić predloži rekonstrukciju Vlade, on to podržati.

Iz ovog razgovora može se videti da je jedino Zorana Mihajlović sigurna u svojoj fotelji u nekoj narednoj vladi, ukoliko je naravno bude formirala SNS, dok su ostali ministri na ledu.

Podsetimo o smeni ministara govorila je pre neki dan funkcionerka naprednjaka i predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković.
– Nisam čula da postoji članska karta za Vladu i za neko ministarstvo. Novo mi je to da se neko uvredi ako spomenete da bi možda mogao da radi neki drugi posao. Niko nije pretplaćen da bude ministar. Ima i novih ministara u ovoj vladi za koje mislim da ih treba zameniti, jer nemaju konkretne rezultate. I ne samo ministri nego i državni sekretari. Sve je podložno promeni, uključujući i mene – rekla je Gojkovićeva i time otvorila pandorinu kutiju.

loading…
Izvor: espreso,kurir, nezavisni.rs / Foto: n1

⇒ ŠAMAR VUČIĆU IZ EVROPE: U Srbiji nema slobode medija i izražavanja! Ništa od EU dok ne priznate Kosovo!
⇒ CENE GORIVA DRASTIČNO SKAČU! To će dovesti do velikih poskupljenja svih proizvoda!
⇒ MARIN LE PEN: Poništiću priznanje Kosova, to je sveta srpska i hrišćanska zemlja!
⇒ MONSTRUOZNI ZLOČINI MUSLIMANA IZ SARAJEVA: “Čekao sam u redu da silujem srpsku devojčicu”!
⇒ UDARNA VEST: Pronađeno prvo dete za koje je dokazano da je UKRADENO: Rođen pre 38 godina, proglašen mrtvim, traži roditelje!

loading…
loading...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Inline
Inline
Inline
Inline