HAPŠENJE BOŠKA OBRADOVIĆA: Vlast hapsi lidera Dveri i jednog ministra u Vladi!?

Predsednik Dveri Boško Obradović rekao je danas u Čačku da se aktuelna vlast, prema njegovim informacijama, sprema da uhapsi jednog člana srpske vlade i njega, “pod izgovorom borbe protiv kriminala i korupcije”.

Loading...

“Prema mojim informacijama iz krugova bliskih vlasti Aleksandra Vučića, aktulena vlast planira hapšenje jednog ministra iz Vlade Srbije kako bi pokazala da se bavi borbom protiv kriminala i korupcije. Prema drugoj informaciji iz istog izvora sprema se i moje hapšenje, u paketu sa hapšenjem tog minstra, pod izgovorom borbe protiv kriminala i korupcije”, rekao je Obradović na konferenciji za novinare u Čačku.

Obradović je dodao da ima informacije i da TV O2 priprema specijalnu emisiju posvećenu Dverima i njemu.

“Ovog ili sledećeg vikenda TV O2 nastavlja rat protiv protivnika vlasti i sledeća specijalna emisija biće posvećena Dverima i meni lično i to će biti samo jedna u nizu pripremnih aktivnosti da se ova vlast medijski obračuna sa liderima opozicije”, rekao je Obradović.

loading...

Loading…

On je ocenio da su “mete” takvih specijalnih emisija već bili lideri opozicije Dragan Đilas i Vuk Jeremić i da je “očito” da je on treći koji će “dobiti takvu emisiju”.

Obradović je ocenio da su Dveri već godinu dana “žrtva progona” od strane državnih organa, da su više puta zvanične institucije proveravale finansije Dveri i da nisu uspeli ništa da pronadju.

NE PROPUSTITE:

⇒ ŠEŠELJ IMA PENZIJU OD 147.000 DINARA, a evo kolike su penzije Tome Nikolića, Mrkonjića, Mićunovića,…
 ZAPAD JE NAREDIO AKCIJU NA SEVERU KOSOVA! Iza svega stoji NAJVEĆI kriminalac na BALKANU!
 BOLESNO! DRUŠTVO OPRAVDAVA TROSTRUKOG UBICU! – “Frajerčino, svako može da se iznervira!”
 IZDRŽI LEGENDO, STIŽE SENDVIČ: Devojka SPAVALA u Ćirilici dok je akademik pričao! ZBOG TOGA SU JE UNIŠTILI!

“Oni sada grozničavo traže insajdere u redovima Dveri koji bi bili njihovi saradnici kako bi optužili Dveri za razne malverzacije, zloupotrebu državnih para, za šta već godinu dana ne mogu da pronadju nikakve dokaze. Sprema se završna faza rata protiv opozicije, očito je da režim gubi popularanost i da mu pada rejting”, rekao je Obradović.

On je istakao da je u subotu 1. juna šest meseci od prvog protesta opozcije koji je održan u Kruševcu pod nazivom “Stop krvavim košuljama” i da se zbog toga Slobodna zona seli u Kruševac.
Obradović je najavio da će 8. juna, kada se navršava pola godine od prvog protesta “Stop krvavim košuljama” održanog u Beogradu, biti održani protesti u više desetina gradova u Srbiji.

“Svi protesti imaju za cilj da pokažu širinu opozicionog bunta protiv aktuelne vlasti i naše neodstupanje od zahteva iznetih na velikom opozicionom protestu 13. aprila u Beogradu, a to su pre svega slobodni mediji i slobodni i fer izbori, kojih neće biti dok ne bude slobodnih medija i debate izmedju vlasti i opozicije. Tragedija je da ova vlast ne pristaje na bilo kakav dijalog”, rekao je Obradović.

loading…
Izvor: n1, nezavisni.rs / Foto: yt-printscreen

⇒ ŠAMAR VUČIĆU IZ EVROPE: U Srbiji nema slobode medija i izražavanja! Ništa od EU dok ne priznate Kosovo!
⇒ CENE GORIVA DRASTIČNO SKAČU! To će dovesti do velikih poskupljenja svih proizvoda!
⇒ MARIN LE PEN: Poništiću priznanje Kosova, to je sveta srpska i hrišćanska zemlja!
⇒ MONSTRUOZNI ZLOČINI MUSLIMANA IZ SARAJEVA: “Čekao sam u redu da silujem srpsku devojčicu”!
⇒ UDARNA VEST: Pronađeno prvo dete za koje je dokazano da je UKRADENO: Rođen pre 38 godina, proglašen mrtvim, traži roditelje!

loading…
loading...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *