UDARNA VEST: Pronađeno prvo dete za koje je dokazano da je UKRADENO: Rođen pre 38 godina, proglašen mrtvim, traži roditelje!

Vladina Komisija za istraživanje slučajeva nestalih beba i Udruženje “Za istinu i pravdu o bebama” došli su do prvog deteta za koje, kako za “Novosti” otkriva Radiša Pavlović, član Komisije i predsednik Udruženja, postoje konkretni dokazi da je kao beba ukradeno. Reč je o muškarcu koji je svojevremeno usvojen.

Loading...

– Usvojenik se obratio za pomoć meni i zamenici Udruženja Milanki Momčilović da mu pomognemo da sazna ko su mu roditelji. Kada smo počeli da istražujemo, shvatili smo da žena koja se vodi kao njegova majka kroz kompletnu dokumentaciju, od porođajnog protokola, preko prvog upisa matične službe do usvojenja – ne postoji! Dve matične službe potvrdile su nam da žene sa tim generalijama, ni pod devojačkim, ni pod udatim prezimenom, nema i nije je nikad ni bilo – kaže Pavlović.

Da je i otac nepostojeći jasno je jer postoje dve prijave rođenja. U prvoj se navodi i ime oca, u drugoj ga, međutim, nema. Nema ni bračnog stanja žene koja je navodna majka, a nepostojeća mati u posebnom dokumentu odriče se deteta i daje ga na usvajanje.

loading...
Loading…

Porođaj se desio 3. marta 1981. godine u Opštoj bolnici u Kruševcu. Pavlović kaže da je jasno da je neko dete moralo biti proglašeno mrtvim, da bi se došlo do bebe za usvajanje, a onda je izmišljena majka i svi njeni podaci, i formalno je “odrađeno” usvojenje.

Naš sagovornik zato poziva sve žene koje su se tog datuma porodile u kruševačkoj bolnici, a rečeno im je da im je dete preminulo, da se jave Udruženju i Vladinoj komisiji. To će nadležnim organima umnogome olakšati potragu.

NE PROPUSTITE:

 

 ŠOKANTNO! Ukradeno 29 dosijea o “nestalim bebama”!
 NOLE, TREBA DA TE JE SRAMOTA!: Kapetan Dragan žestoko napao Novaka Đokovića!
 “P*DERČ*NO ODVRATNA, ODRONU LJUDSKI, TATA TI JE MORON, ŠIPTARSKI MEGAFONU” Ove gadosti izgovara visoki funkcioner SNS
 KONAČNO! Usvojene izmene Krivičnog zakonika, DOŽIVOTNI ZATVOR ZA SILOVATELJE I UBICE DECE!

Pošto u podacima stoji da je nepostojeća majka iz jednog sela u blizini Aleksinca, Radiša Pavlović i Milanka Momčilović obavili su razgovore i u aleksinačkom centru za socijalni rad. Tamo su pokušali da saznaju sa kim su radnici centra, pre nego što je tadašnji direktor potpisao rešenje o usvajanju, razgovarali ako majka ne postoji. Odgovora nije bilo.
– Podnećemo danas krivične prijave protiv odgovornih u bolnici u to vreme, da bismo saznali koji lekar je radio, koja babica, koje osoblje je bilo u toj smeni. Za sada nam nije cilj da jurimo krivce, a jasno je da je više osoba u ovom slučaju bilo u sprezi, već da saznamo ko su biološki roditelji ovog momka. O celom slučaju obavestili smo i policiju i tužilaštvo – kaže Radiša Pavlović.

DA u slučaju usvajanja kruševačke bebe nešto ne štima, pokazuje i dokumentacija iz matične službe. Naime, kako tvrdi Pavlović, matičar je upisao rođenje bebe u matične knjige pre nego što je uopšte stigla prijava da je mališan rođen!

loading…
Izvor: novosti,telegraf, nezavisni.rs / Foto: pixabay

⇒ SNS IZBACIO NOVI SPOT, OVAJ JE “NAJJAČI” DO SADA: Sve se dešava u KOLIMA HITNE POMOĆI! (VIDEO)
⇒ PROPALI SMO! Prosečna plata u BiH veća nego u Srbiji!
 TABAKOVIĆ: U Srbiji se LEPO ŽIVI, raste standard i lako se nalazi posao!
 SRPKINJA ZBOG NEMAŠTINE KRENULA DA SE PROSTITUIŠE: Kada se na vratima pojavila nova mušterija, umalo se onesvestila!
⇒ UDARNA VEST: Izvršitelji će po novom zakonu moći da vas uhapse, ako sprečavate otimanje!
 JEZIVA PRIČA: IŠČUPALI SU SRCE SRBINU I PRODALI NEMCU, a onda je on počeo da sanja crkvu i dečaka – Srce ga odvelo na Kosovo!

loading…
loading...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *