ČEDA JOVANOVIĆ: Srbija mora da prizna Kosovo i uđe u NATO!

Prema rečima Čedomira Jovanovića Srbija mora da se reši problema Kosova po svaku cenu, a posle svih događaja u Srbiji poslednjih meseci i razvoja situacije u regionu, Jovanović tvrdi da nacionalizam dobija nove oblike i protagoniste.

Loading...

Vođa LDP-a Čedomir Jovanovića rekao je da Srbija mora ući u Evropsku uniju i NATO i mora se napraviti dogovor sa Prištinom, bez obzira na visoku cenu koju ćemo platiti, jer je taj dogovor prvo u našem interesu.

Loading…

loading...
loading...

– S druge strane, po svaku cenu moramo sačuvati mir u regionu, a to znači pomoć Bosni i Hercegovini u njenom nastojanju da ostane jedinstvena, reši svoje probleme i krene u EU i NATO, kao i da rešimo svoje nesuglasice sa Severnom Makedonijom, Hrvatskom i Crnom Gorom – saopštio je Jovanović, koji smatra da su to preduslovi za opstanak i razvitak Srbije.

Loading...

NE PROPUSTITE:

 

loading...
 IZBEGAVAJTE CRNU GORU! Za šetanje bez majice KAZNA 500 EVRA, u kupaćem 600!
 JEZIVO! Žena pronađena mrtva u stanu POSLE TRI GODINE – komšije šokirane!

Prema njegovim rečima, posle svih događaja u Srbiji poslednjih meseci i razvoja situacije u regionu, nacionalizam dobija nove oblike i protagoniste.
Jovanović smatra da alternativa koja treba da zameni takav način razmišljanja pomera dalje granice u većem delu srpske opozicije, koja, prepodne, „navodno napada one koji su osuđeni u procesu “državnog udara“, a kriju se u Srbiji, čineći nova nedela, a popodne im organizuje skupove podrške“.

loading…
Izvor: telegraf, nezavisni.rs / Foto: telegraf

 STIŽU NOVI EVRI! Evo kako će izgledati novčanice od 100 i 200 evra od 28. maja!
 MAJKA I ĆERKE BLIZNAKINJE PRONAĐENE MRTVE U STANU: Komšije opisale šta se čulo iza zatvorenih vrata
⇒ ŠOK! ŽENA PRIZNALA DA JE KUPILA BEBU! – Ćerko, oprosti, kupili smo te za 30.000 maraka!
⇒ UDARNA VEST: Pronađeno prvo dete za koje je dokazano da je UKRADENO: Rođen pre 38 godina, proglašen mrtvim, traži roditelje!
 JEZIVA PRIČA: IŠČUPALI SU SRCE SRBINU I PRODALI NEMCU, a onda je on počeo da sanja crkvu i dečaka – Srce ga odvelo na Kosovo!

loading…
loading...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Inline
Inline
Inline
Inline